Reklama

Reklama

Elitný bojovník

(seriál)
  • Česko Armáda jednoho (viac)
Reality-TV
USA, 2011, 10x42 min

Obsahy(1)

Soutěžící se zkušenostmi v americkém námořnictvu, týmu rychlého nasazení SWAT a FBI prochází řadou nesmírně namáhavých úkolů, aby se určilo, kdo z nich je perfektní lidskou zbraní. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (5)

Socom 

všetky recenzie používateľa

Skvelá rality show, v ktorej pätica súťažiacich preverí svoju fyzickú a psychickú stránku a v neposlednom rade aj svoje myslenie. Súťažiaci, ktorých tvoria či už terajší, alebo bývalí členovia armády, špeciálnych vojenských a policajných jednotiek si tak v tejto súťaži o 10.000 dolárov siahnu až na dno svojich schopností. Odporúčam. ()

Reklama

MaxForValue 

všetky recenzie používateľa

Netradične poňatá reality šou, ktorá mi i cez môj pacifizmus po prvej epizóde skutočne chytila. Pätica mužov bojuje v najrôznejších disciplínach ako streľba na terč, hod granátom a pod. proti sebe a ten najlepší získa 10,000 dolárov. Pre milovníkov zbraní, armády a vojnovej mašinérie to bude určite ešte väčší zážitok, ja však za seba môžem pvoedať, že som spokojný. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ide tu len o jedno jediné, premôcť sám seba, vlastný strach a dokonca aj hranice svojich síl, škoda že sú neustále konfrontovaní len príslušníci americkej armády a pritom je deklarované že tu ide o najlepších vojakov sveta, aby to bola chyba prekladu alebo len typická americká ignorácia okolitého sveta??? ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama