Reklama

Reklama

Kuriér

(seriál)
  • Česko Kurýr (viac)
Z nakrúcania  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francúzsko / USA / Nemecko, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrajú:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(24)

Frank Martin (CHRIS VANCE) je bývalý príslušník špeciálnych jednotiek, ktorý pracuje ako nájomný kuriér a prepravuje zásielky rôzneho druhu. Na nič sa nepýta a plní tajné a niekedy aj nebezpečné úlohy. Frank sa drží troch veľmi prísnych pravidiel: prvé – nikdy nemeň dohodu, druhé – žiadne mená, tretie – nikdy sa nepozeraj do zásielky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Z nakrúcania  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenzie (81)

JackBurda 

všetky recenzie používateľa

Velmi důstojný seriálový spin-off kurýra. Frank je borec a Chris Vance si jeho roli očividně užívá. Vše ostatní taky fajn, akce, hlášky, rozhovory, ženský, všechno fajn. Jen prostřední díly druhý série stály za prd. Když Frank sebere nepříteli AK a pak jen stojí jak sloup a pálí kolem sebe jednou rukou, tak umírám nudou. Ale najde se tam i dobrá akce viz souboj ve výtahu v prvním díle nebo bitka v kuchyni bez jedinýho střihu v posledním díle. Ale zbytek bezva, až na ten konec, chci třetí sérii, páč ten konec byl hodně neuspokojivej. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Musím uznat, že filmový kurýr se mi líbil (vyjma třetího dílu) a nápad na seriálové zpracování také nepůsobí nejhůře ale bohužel, výsledek žádná očekávání nesplní. Chris Vance nemá Stathamovo charisma a veškerá akce (když už nějaká je) působí neuvěřitelně laciným dojmem. Zatím sem "sjel" dva díly ale pochybuji, že by se kvalita, nějakým zázračným způsobem navýšila. ()

Reklama

baXter

všetky recenzie používateľa

Chvílemi je to tak špatné, že se až nahlas směju. Například mu týpek vyklopí skoro celej zásobník z UZIny do bočního okýnka z cca 3 metrů, kde to zanechá jen pár škrábanců. To jsem ochotný divácky přijmout, ale že o dva záběry je okýnko jako nové a naleštěné, to už prskám smíchy. A takových momentů je v 1 díle docela dost. Zatím jsem viděl jen dva díly, ohodnotím až po celé sérii, pokud ji někdy dokoukám. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Do s01e02. Nepokračujem. Inak, brutal jak v akoby klasicky nemeckom seriály všetci francúzskym prízvukom šušlú anglicky. // Pilot: Des. Umelý úvodný dialóg. Naháňačka po rovnej úzkej ulici. Prestrihy na točenie volantom, mačku na okne a odlesky na dverách auta. ´Hláška´ o jednom z pravidiel. Frackovitá mladá žena. Prsia. Zadok. Neustále sa meniaci makeup tam a späť. Jedna z dvoch bitiek stojacich aspoň za zmienku. Prsia a ďalšia verzia makeupu. Dekódovanie programu a ďalších 5 úkonov pomocou ladného a pomalého zmačkutia dvoch kláves... a tak ďalej. Scenár, réžia, strih a ešte aj hudba iritujúce. Šancu e2 dám len kvôli Vancovi, ktorý sa mi inde páčil. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Čistá konkurencia pre prvé série Kobry 11, rozumejte ma, že aj napriek veľkým ambíciám, totálne céčkové televízne. Kobra 11 ale mala aspoň nesmrteľného Semira, toto má Chrisa Vanca, ktorý je nemastný neslaný a nemá šancu utiahnuť takýto materiál. To už aj nový Kuriér je oproti tomuto fakt megadielo. ()

Galéria (280)

Zaujímavosti (12)

  • V štvorkolesových hlavných úlohách sú obsadené prevažne nemecké značky ako Audi, Mercedes, BMW a pod. (Kefas21)
  • Druhá série Kurýra se částěčně natáčela v České republice, zejména pak v pražských lokacích. (Yardak)
  • Kód od Frankovho (Chris Vance) auta je 449257. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama