Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (104)

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně o dost lepší jak dvojka, ale na původní to stále nemá. Tenhle Cabin Fever, je takovej nemastnej neslanej a kdyby se to Cabin Fever nejmenovalo, byl bych asi spokojenější. Gore celkem nic moc, až na nějaké (krvavá lízačka) ale celkově stejně toho moc nebylo. Btw, Jillian Murray solidní buchta. (Edit: Remake 2016 ušel - 3*) ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Chaotická nuda s céčkovou výpravou, iritujúcou hudbou, množstvom wtf momentov, miestami až smiešne prehrávajúcimi hercami a tak trápnym strihom, že to vyzerá jak poviedkový film. Jediné čo funguje je posledných asi 5 minút + titulky. Za ne teda päť percent navrch, na tú slabú dvacinku. Andrews sklamal na celej čiare a natočil ešte horší film, než bol Rothov primitívny originál. Ti West rulez !! ()

Reklama

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Další díl o zabijáckém viru je tady a jak dopadl ? Vcelku rozporuplně. Gore je průměrné, ikdyž některé scény překvapily. Dále příběh, ten se bere děsně vážně a to filmu škodí. Druhý díl byl pro mě dokonalý už jen proto, že si sám ze sebe dělal srandu. Tady je to takové temné a vážné a prostě to snímku nesluší. Celkově se ale jedná o průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Uvidíme jak dopadne Outbreak. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Nechápem zámer rozvádzať pôvodný, už tak podpriemerný Rothov Cabin Fever do celej série. Námet o mäsožravom víruse je jednak pomerne chabý a veľa priestoru na nápady neponúka (vo výsledku sa tu z ľudí nestávajú ani zombie, ani ... ani nič konkrétne) a navyše sériu nepostretol ani finančný úspech (ako napr. Saw alebo Paranormal Activity, kde sa tých XY zbytočných pokračovaní dá odôvodniť aspoň lačnosťou producentov po peniazoch – čo je v podstate z ich strany pochopiteľný krok). Každopádne máme tu tretí diel (a čo chvíľa aj štvrtý), ktorý síce mierne odlišuje od tých predošlých, čím minimálne zo začiatku vyvoláva prísľub aspoň akej takej kvality, ale vo výsledku sa nakoniec jedná o rovnako chabý pokus ako v prípade Spring Fever. To čo najprv vyzerá ako slušne rozohraný vírusový horor z podzemného laboratória sa s každou pribúdajúcou minútou, a v deji s príchodom pubertálnych výrastkov na ostrov, mení na neskutočne hlúpy pokus, ktorý sa berie až priveľmi vážne. Všetky postavy tak čoraz viac jednajú ako najväčší idioti, ich konanie je priam retardované, hádajú sa kvôli totálnym blbostiam a v závere to už je doslovne na vydržanie. V tomto prípade to ale občas zamrzí, pretože v jednotlivostiach by film nebol až taký úplne strašný – poteší atmosférický úvod, veľmi slušne spracované gore scény, fajn masky, aj pomerne zaujímavý pokus o zmenu od predošlých dvoch filmov, ale v celku sa nejedná o nič iné, než o ďalšie absolútne zbytočné a značne zbabrané pokračovanie, už tak nijako pútavej série. Ale od režiséra chabého Altitude mohlo byť aj oveľa horšie. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

První dva díly mě obešly, nicméně zápletku jak se společně dostat na osamělej ostrov to mělo, i když svatebně nevyužitou. A pointu a následný vyústění to nemělo béčkový, bylo v tom nakonec víc než se na začátku zdálo. Linie, který se navzájem prolínaly byly taky chytře využitý, obsazení až moc hot na to, aby se sme se museli po chvíli loučit. A kolikrát ty scénky stály opravdu za to, ty rozpadající se a nakažený těla byly úplně jiný než v ostatních zombárnách, takže to nebyl žádnej propadák. Další pokračování se může vydařit podobně... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama