Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o emotivně nestabilní Ashley. Když zjistí informace o místním mýtu o sériovém vrahovi, kterého je možné vyvolat přes internet, začíná mít podezření, že je jeho další obětí. Je to ale opravdu tak? Nebo je to vše její chorá představivost? (LIVINGDEAD)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (46)

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Fakt netuším co většina lidí proti Smajlíkovi má jelikož je to náhodou dost povedenej horůrek trošku jsem si vzpomněl na Candymana tam bylo 5x zrcadlo tady máme 3x chat holt nová doba nové technologie. Závěr filmu je dobrej nakonec fakt nevíte jak to teda s tím Smajlíkem je a můžete hádat jestli to je bubák z pod postele nebo jestli je virtuálně skutečný. Každopádně já se bavil film mě nenudil maska Smajlíka byla super a že to není nějak brutal mi nevadilo. Proxy byla kost a mít tam erotickou scénu s Ashley tak dám snad pět hvězd. Nebo víte co? Řekl jsem to ze srandy. Řekl jsem to ze srandy. Řekl jsem to ze srandy. A jste mrtví všichni děcka být váma tak se neotáčím ;) ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Taká klasická teen vyvražďovačka bez nápadu ale zo sympatickými herečkami.Aj sa troška zasmejete a poviete si že niektoré tie postavy sú čistý debili a príbeh je len zo zúfalých výkrikov tvorcov natočiť aspoň troška originálny slasher tak to nevyšlo.Ale nemôžem povedať že by ma film celkom nebavil.No ale lakačky ma dostali,viac krát sa mi stalo že som sa naozaj ľakol.Bez herečky M.Papalia by bol tento film pomalí nepozerateľný a pamätám si ju z podobného ale o veľa lepšieho filmu the den a práve ona to tam držala celé vo veľmi slušnom a hlavne pozerateľnom stave.A tá finálna pointa bola predvídateľná a minula sa účinku. ()

Reklama

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

"I did it for the lulz. =)" Upřímně nechápu, co proti tomuto filmu kdo má. Freddy Krueger se nějak zrodil, Jason Voorhees se nějak zrodil. Stejně jako další záporáci (Chucky, Pinhead, Samara atd.). A Smiley je pro mě velmi dobrým charakterem. To, že je to teen film je myslím úplně jedno. První Friday the 13th je také teen film. Smiley má dobrou myšlenku a zajímavý děj. Dobře je ukázáno, jak milou, usměvavou, leč smrtí matky poznamenanou, holčinu dovést skoro až na pokraj zhroucení. Na tom víceméně byla založena atmosféra a upřímně bych v její kůži být nechtěl. Nehledě na to, že Caitlin Gerard zahrála Ashley dobře, bez větších debilit v chování. Béčkovost mi vůbec v tomto případě nevadila a je samozřejmé, že by se snímek dal udělat daleko lépe. Smiley ale není o nějakých brutálních scénách. Je postaven na jiné myšlence, na moc dobré myšlence, a kdo pochopil o čem profesor Clayton mluvil, tak mi dá zapravdu. Maska samotného Smileyho je dobře úderná. Jednoduchá a přitom děsivá. Konec jsem si nějak neuměl představit jaký bude a ten, co mi snímek nabídl, mě dost potěšil, jelikož jen potvrdil onu myšlenku. Na to, že Michael J. Gallagher je mladý rejža se s tímto debutem popral moc dobře. Osobně doufám, že se na postavu Smileyho nezapomene a stane se dalším parádním hororovým záporákem. Byla by to škoda, jelikož na to potenciál má. "Smiley není mrtvý, je nesmrtelný." ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Ako človek, ktorý prakticky nemá život, trávim veľa času na youtube. Preto by som chcel na začiatok povedať, že vidieť prvý film vytvorený youtuberom, v ktorom hrajú samí youtuberi, je pre mňa veľká vec nehľadiac na to, ako snímok dopadol. A ako dopadol? No, pozitívna vec je, že to naozaj vyzerá ako film (prechod od 5-minútových videí k celovečeráku určite nebol jednoduchý). Horšie je, že akokoľvek prižmurujem oči, musím povedať, že je to hlúpy film. Veľmi, veľmi hlúpy film. Hlúpa je celá mytológia zhmotneného zla internetu, hlúpe sú herecké výkony, hlúpy je scenár, prítomné klišé slasherov je takisto hlúpe, neskutočne hlúpa je aj snaha nastrašiť diváka zakaždým, keď hlavná hrdinka do niekoho narazí (smrteľne vážne sa tu ľudia nestretávajú - vždy na seba narazia a vystrašene vykríknu) a úplne najhlúpejší zo všetkého je záverečný zvrat, ktorý nedáva absolútne, ale absolútne žiadny zmysel a zhadzuje už aj tak nevydarený film na úplné dno. Ale ako som napísal na začiatku - napriek tomu je to veľká vec. Len by sa mohli tvorcovia nabudúce vykašľať na horor plný umelých postavičiek a vytvoriť film založený na tom, na čom sú založené ich youtube kanály - na ich výrazných charakteroch, inakosti a schopnosti vyvolať u fanúšikov pocit, že sú jednými z nich, vďaka čomu sa s nimi dá veľmi rýchlo stotožniť. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak by mě asi jenom od tohohle filmu zajímalo kde vzal Gallagher dvě dost známý youtube celebrity, už chyběly jenom kluci ze Smosh a Pewdiepie. Nicméně se jedná o podprůměrný slasher který se snaží šokovat pointou ale ta je dost už vyčpělá a slabá. Smiley je celkem zajímavej vrah ale bohužel tvůrci nebyly schopni z filmu nic vyhrabat, což bych od tak mladého režiséra nečekal. krve je málo, atmosféra nulová a celé se to poměrně vleče. Raději vynechat. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Smiley je založený na mýtu o „Bloody Mary“. (Polgedney)
  • Smiley prodal pouze 30 000 kopií. (Polgedney)

Reklama

Reklama