Reklama

Reklama

Dospeláci 2

  • Česko Machři 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pred troma rokmi zažil Lenny (Adam Sandler) s priateľmi z detstva Marcusom (David Spade), Ericom (Kevin James) a Kurtom (Chris Rock) úžasné leto, na ktoré nedokáže zabudnúť, ani keby chcel – a on, pochopiteľne, nechce -, takže asi veľmi neprekvapí, že rozhodnutie dopriať svojim deťom, a tak trochu i sebe, vrchovato podobnej zábavy, nevyhnutne vyústi do rozhodnutia presťahovať sa do rodného mesta! Koniec koncov, čo môže byť lepšie, ako vychovávať deti spolu s kamarátmi, nonstop naladenými na rovnakú vlnovú dĺžku, a ich (dúfajme) rovnako skvelým potomstvom? Nanešťastie sa však relatívne rýchlo ukáže, že život a vytúžené sladké ničnerobenie človeku dokážu poriadne osladiť nečakané komplikácie v podobe tyranov, ktorí vám znepríjemňovali spätne inak vcelku idylicky vyzerajúce obdobie školskej dochádzky, ale i tyranov, ktorí sa o to isté snažia u vašich detí. Za zmienku ale rozhodne stoja i psychopatickí účastníci cestnej premávky, strážcovia zákona pod vplyvom a celá plejáda rôznorodo vyšinutých spoluobčanov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (501)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Pro koho je film určen? Milovníkům Sandlera, trapných stereotypů, zvracení, výstřihu Salmy Hayek a hloupých vtipů. Co oslovilo mě – hudba, dobrá atmosféra v části s mejdanem, asi tři vtípky a velehod Shaquilla O'Neala. S lítostí musím uznat, že od Sandlera jsem viděl ještě větší sračky; ale i tak jsou v tomhle případě 2* možná moc. # [viděno: monitor, 5.1 # příběh 4 | hudba 7 | humor 2 | akce 4 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to zbytecny pokracovani, ale to mu nic neubira na zabavnosti. Vratila se temer kompletni sestava, akorat bez Schneidera, ale to neni zadna velka ztrata. No a jinak se vicemene nic nezmenilo, tatici zase vzpominaj na leta kaleni, vsude se motaj deti a manzelky, neni tu zadnej poradnej pribeh, proste takovy letni prazdninovy blbnuti, ktery vrcholi ultimatni kalbou. Z hercu nikdo vylozene nevycniva, ale kazdej dostane drobet prostoru. Nerozjedou to tak sice naplno, ale zase se dobre doplnujou. Celkove proste 100 minutova pohodicka na vypnuti mozku, sice to neni zadnej ultimatni komedialni naklad, ale jako odpocinkova zalezitost perfektni. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Dont 

všetky recenzie používateľa

Močící jelen (los vypadá opravdu jinak…), fekální oprava stroje na zmrzlinu, „sexy“ myčka aut, polévání ředitele modrou barvou a podobné scénky jdou absolutně mimo můj vkus, takže je asi zřejmé, že jsem se moc nepobavil… A nejde o to, že by mě tento typ humoru jakkoli pohoršoval, jde prostě o to, že mě nebaví. Do očí bijící je naprostá absence děje nebo zápletky, což je věc, kterou bych očekával i v komedii, pokud se tedy nejedná o sitcom, Kameňák či jinou změť trapných situací pouze vydávanou za komedii. Pak bych taky vytknul kameramanovu zálibu ve výstřihu vyprsené Salmy Hayek, což o to, je to pořád kočka a navíc sympatická, ale komické mi to nepřipadalo a kdybych toužil sledovat něčí poprsí, sáhnul bych po jiném žánru. Za těch pár dobrých vtipů, kdy jsem se zasmál, a Steva Buscemiho dávám jednu lepší hvězdu. A jestliže se tady někdo sníží k tomu, aby někomu nadával za to, že se mu to nelíbilo a že si dovolil vyjádřit otevřeně svůj subjektivní názor, tak to jen vypovídá o jeho inteligenci a zdravém rozumu. Není pak asi překvapením, že takový jedinec bude tento typ komedie zbožňovat… ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (19)

  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)

Reklama

Reklama