Reklama

Reklama

Príbeh napínavého thrilleru Hra peňazí sa odohráva v reálnom čase kde sa herecké hviezdy George Clooney a Julia Roberts objavujú v úlohe moderátora finančného televízneho programu Lee Gatesa a jeho producentky Patty. Ocitajú sa vo veľmi vyhrotenej situácií potom, čo kontrolu nad štúdiom prevzal nahnevaný finančník, ktorý prišiel o všetok svoj majetok. Počas vypätého stretu, vysielaného televíziou v priamom prenose miliónom divákov, sa Lee a Patty púšťajú do boja nielen s útočníkom, ale aj s časom, aby rozplietli záhadu konšpirácie, ukrývajúcu sa na pozadí súčasných búrlivých a pretechnizovaných globálnych obchodných trhov. (Itafilm)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (273)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Dzodi Foster ako reziserku teda nemam rad, ale tuna sa predviedla, natocila dobry film o spekulaciach na burzach a obchodnych trhoch. Dzordza Klunyho teda neznasam, ale Juliu Roberts /Pretty Woman/ celkom mozem, hoci teda nema HaremHabvie aky herecky talent. No a este sa tu zjavil mlady a dost talentovany O´Connell /Tower Block, Eden Lake, Starred Up 2013/, ktory konecne neprehraval a z pusy pustal celkom zrozumitelne vety, takze sa ako -tak dalo nan pozerat /v Starred up sa nedalo/. No ale je to stale len lahky nadpriemer, Fosterka sa do rezie velmi nevyzna, ale snazila sa. 77 % ()

alisa.upir 

všetky recenzie používateľa

Fakt jsem čekala, že jediná zajímavá věc na tomhle filmu budou známé ksichty a moje očekávání byla skoro na úrovni klasických béčkových filmů. Jsem ráda, že jsem se hodně pletla. Film je poutavý a vlastně od začátku do konce sledujete, jak to dopadne, jestli se to nakonec třeba ještě obrátí v něco dobrého, nebo jestli to fakt dopadne tak špatně jak čekáte. A na konci mi bylo týpka s pistolí fakt líto. Dost dobrý! ()

Reklama

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Je to asi na úrovni Města šílenců - nic moc originální nebo překvapivý, ale zato dobře zahraný a bez problémů natočený film s dobrou myšlenkou. George Clooney a Julia Roberts jsou jedna z těch vysněných hereckých dvojic a přitáhli by pozornost prakticky k čemukoliv, no a tak je dobře, že svým hvězdným potenciálem nemrhají. Co se týče scénáře, líbilo se mi, že se všechno odehrávalo v reálném čase a potěšily mě všechny ty černohumorné a satirické vtípky. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Napätie asi také, ako keď pozerám s dcérami Večerníček. Scenár je miestami tak blbý, až mi bolo Clooneyho občas ľúto. Neviem kde sa stala vlastne chyba? Posrali to scenáristi, herci, Jodie? Neviem, ale Money Monster je plytký "takmershit" s nulovou zábavnosťou, nech už sa berie ako sonda, ako triler, ako dráma, ako whatever... ()

lucifrid 

všetky recenzie používateľa

Povedené drama, kde si Clooney odehraje to své, Julia Roberts nestihne být otravná a srdce seriálových (Manhattan, Billions, True Blood, Breaking Bad/Revolution, ad.) fanoušků zaplesá. Dramatické scény skvěle doplňuje všudypřítomný humor, nic nepřebývá, nic nevyčnívá. Nemělo to sice wow efekt (proto jen čtyři hvězdy), na druhou stranu se na to někdy klidně podívám znovu. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Julia Roberts (Patty) ve skutečnosti natočila všechny své scény tzv. naslepo. Obrazovky, na kterých ve filmu sleduje George Clooneyho (Lee), měly zelené pozadí a v postprodukci pak stačilo nahradit je záběry ze studia. (HellFire)
  • Scénář k filmu figuroval v roce 2014 na černé listině nejpovedenějších nezrealizovaných scénářů. (filmsim)

Reklama

Reklama