Reklama

Reklama

Rodinné prípady

(seriál)
Slovensko, 2012, 70x50 min

Hrajú:

Jana Wagnerová, Ján Haruštiak, Igor Šebesta, Michal Jánoš, Jarmila Frličková Hittnerová, Richard Klvač, Jozef Kapec, Štefan Martinovič, Michal Ďuriš st. (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Formát je založený na skutočných príbehoch bežných ľudí, ktorí musia riešiť zásadné životné situácie.  Rodiny sú rôzne a aj život v nich prebieha rôznym spôsobom. Aj pri najlepšej snahe sa rodičom výchova detí občas vymkne z rúk a hotové nešťastie je na svete. Inokedy stačí, že sa začlenia do nesprávnej partie a celá rodina má zrazu zo života peklo! Presne takýmito situáciami sa zaoberá nový formát s názvom Rodinné prípady. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (61)

Maslord odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som kúsok jedného dielu a musím povedať že to presne stačilo. Možno sa to dá sledovať ako nejaká absurdná komédia, ale neviem kto by tým strácal čas. (27.2.2014) Omylom sa mi po čase opäť podarilo vidieť tento odpad. Po sekunde som si pomyslel, či je to nejaký krutý vtip. Potom som si spomenul, že je to program robený pre divákov Markízy. (4.2.2015) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Vlastne úplne to isté, čo chodievalo kedysi na JOJke s názvom Rodinné záležitosti - akurát, že teraz je to na Markíze, a samozrejme príbehy sú inšie. Platí tu teda to isté ako aj pri tom predchádzajúcom: Mne sa to celkom páči - teda skutočné príbehy, o ktorých by sa niekedy dalo dosť aj pochybovať, že sa mohli stať - ale zase ľudia sú všelijakí, takže je to v podstate dosť dôveryhodné. Teda až na ten herecký amaterizmus a afekt - aj keď myslím, že to bolo práve cieľom celého "projektu". Veľkou chybou je však podľa mňa ten rozprávkový happy-end za každú cenu. Také naivné... Ale tak, určite to nie je odpad. Niektoré príbehy sú dokonca nadpriemerné, niektoré zase slabšie. Za mňa 3*. ()

Reklama

TomX2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa akokoľvek snažím a vkladám do toho veľa úsilia, stále nedokážem prísť na to, čo je v Rodinných prípadoch a podobných slovenských Reality-TV seriálov pozitívne, teda aspoň čiastočne. Tento a iné televízne "prípady" totižto v mojom okolí sleduje veľké množstvo ľudí nie preto, že sa chcú nad takouto fraškou pobaviť, ale preto, že takéto výplody naše ovečky bez akejkoľvek irónie považujú za (podržte sa) dobrú a kvalitnú vec. To, že nie som schopný vidieť v celku jediný diel robí dobrú predstavu o tom, ako tento seriál vyzerá, lenže tu ani tak nezáleží na názore jedinca, ako na tom, že tu je zlé všetko. Potom, ako zaznamenávam stále tie isté stupídne zápletky, ani sa mi nechce veriť, že to mohol niekto myslieť naozaj vážne. Naviac, celé spracovanie, či už po stránke obsahovej alebo formálnej, je otrasné a obzvlášť herecké výkony sú naozaj na zaplakanie. A tak vo mne tento slovenský cirkus len zanecháva otázky, kam za pár rokov dospeje ľudstvo a slovenská kinematografia, keď si budú ovečky aj naďalej žiadať o niečo takéto. Na záver tohto komentára som chcel využiť svoje umelecké nadanie a zakončiť ho vtipným rýmom o TV HNOJ, ale vopred som si spomenul, že toto vlastne produkovala TV MARKÍZA. No, odpad to je tak či tak. ()

Cappuccino odpad!

všetky recenzie používateľa

Úprimne si neviem predstaviť, že by som čo len jeden diel pozeral od začiatku do konca. Snáď len pod vplyvom drôg vysokej kvality. Tie umelé, herecké ksichty su skutočne na zaplakanie. To vážne niekto pozerá? Mám pocit, že celá Markíza funguje len vďaka dôchodcom a polo-inteligentným, znudeným divákom. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto vysiela bohatá komerčná súkromná televízia? Toto sa pravideľne objavuje na obrazovkách najsledovanješej slovenskej stanice? Takýto hnoj zaradila do svojej programovej štruktúry slávna TV Markíza? No ty môj kokot. Veď sa na to nedá pozerať. Človek sa musí hanbiť za tých neschopných ochotníckych somárov, čo tam predvádzajú nechutne afektované a maximálne amatérské herecké výkony. Je to fakt niečo otrasné. "Rodinné prípady" - úbohý, primitívny odpad! ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • V epizodě, která se zaměřuje na dceru, jenž konvertuje k islámu a vezme si za manžela muslima, se oba na zahradě modlí společně vedle sebe. V islámu se ale muži a ženy modlí odděleně (například v mešitě mají ženy místo za paravanem). (Nick321)

Reklama

Reklama