Reklama

Reklama

Smrtiaca liečba

  • Česko Cizinec v nás (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Po traumatickom zážitku sa slávna herečka Emily Moore (Estella Warren) a jej manžel, psychiater Robert (William Baldwin), uchyľujú za oddychom na úchvatný odľahlý ostrov v Stredomorí. Hneď prvú noc sa ale pri dverách ich dovolenkového domu objavuje zúfalá mladé dievča (Sarah Butler) s krvavými rukami a príbehom o tom, ako jej priateľ pri horskej túre tragicky zahynul. Robert jej ponúka strechu nad hlavou a pomoc, ale v Emily jej vyzývavé správanie vyvoláva obavu, či nemôže byť hrozbou pre ich manželstva ... alebo dokonca životy. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Trailer je lepší než samotný film, škoda na Stranger Within jsem se poměrně těšil, ale vše co bylo v traileru bylo i ve filmu velmi odbytě zpracováno, ale naštěstí jsem se nenudil, Sarah Butler zde bud lítala v kalhotkách či nahá, zřejmě jí už nahota nedělá problémy ( I Spit on your grave ). Dávám slabé trojhvězdí. 50% ()

Googooplexer odpad!

všetky recenzie používateľa

Na tomto filme bolo zlé úplne všetko a najviacabsolútne definitely úplne Billy B., o ktorom sa nedalo povedať či zaspí alebo bude plakať. Ak k tomu prirátam jeho sugestívnu ofinku, Estellu Warren, ktorej filmové aj životné IQ 3 z nej len tak srší, vychádza mi z toho prd a odpad. Zapol som si to kvôli menu Kim Bodnia a doteraz sa divím, kde sa len ten bastard celý film skrýval. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Konečne thriler, ktorého zápletku som neprekukol hneď na začiatku. Úvod dobrý, občasná ducharina nebola na škodu. Sympatické herečky. Baldwin má herectvo v krvy a nekazil to veľmi. Veľmi pekná je kamera, réžia a výprava. Dej a samotný záver na mňa spravili dojem. Pri retrospektívnom to začne dávať zmysel a veci do seba začnú zapadať. 3 z 5 ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Sestřih scén z chystaného filmu? Alespoň tak vypadá začátek. Zbytek se ale odvíjí jako odpad z nějakého lepšího filmu. Většina scén nedává smysl, divák se nudí, a konec je v nedohlednu. Navíc ani ten nenabízí uspokojivé rozuzlení, spíše vyloudí na tváři upřímný úšklebek podobající se pokusu o smích. Zbytečně strávený čas, naštěstí to nebylo tak dlouhé. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Skôr ako film, ktorý neutiahne pozornosť ani tých mizerných 87 minút, to mohlo ísť na divadelné dosky. Tu máme tak akurát solídne rostredie, ktoré vás však prinúti myslieť skôr na dovolenkový rezort ako čo sa v tomto nudnom príbehu deje. Dáni sa snažia strašiť tu snáď len hudbou, ktorá však funguje len pri visení za hák. Úvod nesedí so zvyšnou časťou filmu, celé je rozbité na kúsky, ktoré sa neschopnému režisérovi nepodarilo spojiť. Ľakačka je na smiech pri takto koncipovanom filme a sexuálne scény, ktoré sa tam ocitli omylom (nezapadajú jednoducho do deja), môžu skôr partnerov vybudiť k vzájomnej erotickej stimulácii pri ignorovaní zvyšku filmu. Nikto o nič nepríde a pozitívom je snáď ten hovorený záver s voiceoverom, kde ten kto to spáchal aj ide tam kde má. (videné 24.1.2019 Markíza archív) ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama