Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brány Hotela Transylvánia sa otvorili ľudským návštevníkom a veľa sa toho zmenilo, odkedy tam po prvýkrát zavítal mladý Jonathan. S Drakulovou dcérou Mavis majú teraz utešeného synčeka Denisa, ktorý však nepreukazuje žiadne známky upírskeho správania. A to robí vrásky na čele jeho starému otcovi, grófovi Drakulovi. Keď Mavis a Jonathan odídu na niekoľko dní z domu a malého Denisa nechajú v dedkovych rukách netušia, že si zaumieni urobiť z vnúčika pravého upíra. A to za každú cenu. Medzitým do Hotela zavíta Drakulov otec, večne namrzený Vlad. Neverí vlastným očiam, že jeho pravnuk nie je ozajstný upír a z Hotela Transylvánia sa stala obľúbená atrakcia pre ľudí! (Itafilm)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (369)

dom156 

všetky recenzie používateľa

Už jednička byla velmi svěží vítr, a dvojka v tom nadále pokračuje. Tak dobře jsem se u animáku dlouho nebavill. Dobrá pasáž střídá výbornou a člověk si pravidelně lechtá bránici smíchem. Jen konec mě rozesmutnil, jelikož dějová linka někam spěje a nakonec to vymizí do ztracena a také děda Vlad by mohl děj více rozhoupat. Konečně někdo přinesl nápad jak udělat animák nejen pro děti a hlavně zábavně, aby se smáli i dospělí. Doporučuji. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

O malinkú kvapku lepšie ako jednotka. Tých bláznivých situácií a scénok (niekedy hraničiacich až s absurditou prevrátenou na vtip) je tu predsa len trocha viac a tým pádom je tu i viac zábavy pre deti. Navyše sa mi zdalo, že dejová linka bola trochu kompaktnejšia, pričom ma dokázala zabávať po celý čas. Viac generačné ponímanie Draculovej rodiny je skrátka super zábavný nápad. A hlavne je to snáď jediná rozprávka či film, v ktorej sa mojim deťom páčili netopiere. 75/100 ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Rovnako ako v prvej časti, aj tu ma veľmi bavilo ako sa pohrali s postavami. Zase si ale myslím že film mohol byť oveľa vtipnejšie. Stále ide len o priemerný animák, pre všetky vekové kategórie, no nie je to extra trieda. Na druhej strane, trochu mi séria prirástla k srdcu. (ani sám neviem prečo) ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

O stupeň slabší než jednička, trošku horší příběh, méně vtipu a vcelku mrtvé momenty, ale pořád ucházející odpočinková zábava, která mě neurazí, naopak potěší svou stálou snahou příběh trochu osvěžovat zase jiným způsobem. A nějakých teorií o tom, že to dětem vymazává mozek kvůli nějakým transformacím se zdržím. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $169,700,110Tržby Celosvetovo $474,800,000 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ samozrejme že už to nemá tú tendenciu zábavnosti a moment prekvapenia ohľadne nápaditosti scén ako mal prvý diel ale aj tak v celku na pokračovanie pozerateľné a pár dobrých frkov sa tu nájde, na škodu je toho moc modernizovania aby tam bola zakomponovaná dnešná "in" doba a hlavne hranie sa s mobilom, našťastie malý Dennis baví, zas taký uletený Jonathan tam je skoro úplne nevýrazní, ale ušlo to /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (18)

Súvisiace novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (viac)

Reklama

Reklama