Reklama

Reklama

Superpolicajt

  • Česko Superpolda (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Speed (Terence Hill) je bezvýznamný policajt z malého amerického mestečka, ktorého poverujú len rutinnými úlohami. Aj dnes ho vyšlú na misiu do bývalej indiánskej rezervácie, aby tam vyšetril banálny prípad. Neďaleko sa však nachádza utajený vojenský priestor s nukleárnou strelnicou. Čo čert nechcel, práve počas vyšetrovania nad Davom vybuchne zatúlaná atómová hlavica a zasiahne ho rádioaktívne žiarenie. To však nemá smrteľné účinky, naopak, obdarí ho nadprirodzenými schopnosťami a silami. Dave zrazu dokáže hýbať predmetmi a objektmi silou svojej mysle, je schopný odhaliť všetky nevysvetliteľné zločiny a nerobí mu problém zoskočiť zo strechy mrakodrapu. Priatelia ani kolegovia si nedokážu vysvetliť túto náhlu premenu dobráckeho babráka na superpolicajta, ktorý zastúpi celú kompletne vyzbrojenú jednotku rýchleho policajného nasadenia SWAT. Dave Speed zachraňuje svet od zločinu, ale kto zachráni svet pred všemocným a všetkého schopným Davom Speedom? Horlivý policajt sa rozhodne investovať všetky svoje schopnosti do služieb zákona. Pri zásahu proti bande falšovateľov však akcia dopadne zúfalo, jeho nadriadeného unesú zločinci a Dave skončí vo väzení. Vďaka svojim nadprirodzeným schopnostiam sa mu odtiaľ podarí uniknúť, oslobodiť svojho veliteľa a zachrániť život mužovi, ktorého podsvetie odsúdilo na smrť. Pri konečnom účtovaní, prirodzene, vytrestá všetkých páchateľov tak, ako sa patrí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

tomtomtoma 

všetky recenzie používateľa

Jednoduše zábavná komedie, kde dobro, v podobě policisty s nadpřirozenými schopnostmi Davea Speeda (Terence Hill), se pořádně zapotí, aby přemohlo nepoddajné zlo, zastupované bossem padělatelů jednodolarovek Torpedem (Marc Lawrence) a rafinovanou bývalou filmovou hvězdou Rosy Labouche (Joanne Dru). Superpoldu doplňuje lehce neschopný, naivní, ale snaživý seržant Willy Dunlop (Ernest Borgnine) a přítelkyně Evelyn (Julie Gordon), která se rozhodně jen tak nesmíří s tím, aby nad ní měl superpolda převahu. Zajímavou postavou je břichomluvec Silvius (Herb Goldstein), který je schopen prodat i mluvícího psa. A nakonec jsou padouši dopadeni a všechno může skončit svatbou. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USATržby Celosvetovo $12,400,000║ Tak trošku aj nostalgické spomienky ma spájajú z filmom ale rád si ho pozriem aj v dnešnej dobe(2010), je to taká "pästná" klasika s Terence Hillom, ktorá miestami slušne pobaví. /60%/ ()

Reklama

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Spojení Terence Hilla a Floridy, pokolikáte už? Na konci 70. a na počátku 80. let točili T.Hill a B.Spencer většinu svých filmů právě na Floridě. Tentokrát se z Terence stal superhrdina v roli policisty a místo Buda dostal za parťáka E.Borgnina. Je to stále vtipné, jen už to trochu zestárlo. 3 hvězdy. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tohle je muj oblibenej film s Hillem, v kterem vubec nevadi, ze tu chybi Bud Spencer, coz je jedna z mala vyjimek. Jednak proto, ze tohle neni ten typ pribehu, kde by se uplatnil a taky proto, ze tu Hill dostal jineho partaka a to Ernesta Borgninea, kterej si s roli pritroublyho tlustyho poldy poradil velmi dobre a spousta vtipu je tu jen diky nemu. A i kdyz ve filmu neni moc bitek, vubec to nevadi, protoze film tahnou Hillovi superschopnosti, ktery jsou s ohledem na dobu vzniku filmu velice nadprumerne trikove udelany. Film je nejvic vtipnej zhruba prvnich 75 minut, pote uz se tvurci moc soustredili na kriminalni zapletku a tudiz ubyva foru, ale nastesti ani pribeh neni uplne nejhorsi. U tohohle filmu se vzdycky dobre pobavim. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Představte si superhrdinu jehož kryptonitem je červená barva a ještě k tomu to, že první půlku filmu hrdina netuší jak to, že v jednu chvíli myšlenkou postrčí náklaďák a za pět minut se málem srazí se slonem, protože ho neviděl? A pak si představte, že celý příběh se vypráví retrospektivně z cely smrti:) Zní to divně, ale je to opravdu komedie, a vůbec ne špatná. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Když se seržant (Ernest Borgnine) objeví v Davidově bytě, Dave (Terence Hill) levituje u stropu a čte si komiks se Supermanem. To by mělo být nemožné, jelikož při pohledu na červenou ztrácí své schopnosti, takže by nesměl vidět Supermanův červený plášť a dokonce ani jeho červené logo na obálce. (henrycruel)

Reklama

Reklama