Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Kedysi, keď som ešte z času na čas zapol televízor a uvidel toto, prišlo mi to strašne ako strašne preafektovaná relácia plná preafektovaných ľudí. Dnes už televízor nezapínam ani z času na čas, ale keď občas jem pri notebooku a chcem si zapnúť k tomu niečo slovenské, pozriem do archívu stv a vyberiem si nejakú novšiu časť, ono to fakt nie je až také zlé. Jasné, preafektovaní hostia sú tam občas stále, ale je to také celkom milé a dokonca často aj vtipné vďaka Danglovi a Adele, ktorých humor mi vždy sedel a dobre sa s Nikodymom doplňajú, ktorý akoby sa pre tento formát narodil. Odpady si nechajte pre tie naše pokusy o sitcomy alebo detektívky, toto si to nezaslúži určite. Mením teda hodnotenie z dvoch na štyri, s 5 proti 5 a Duelom jediné slovenské veci, ktoré vyhľadávam v archívoch alebo si pozriem občas online. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Výborný program, ktorý je rozhodne ako uliaty pre štátnu televíziu. Všade usmiate tváričky, vtipné situácie (niekedy sú vyrobené fakt spontánne), zhovorčivý moderátor, spomienka na 80 roky a kvíz aj z dnešného sveta. A prečo nie? Fakt som sa v oboch častiach výborne bavil a možno budem nakoniec tomuto programu "holdovať" :). ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Vhodné pre milovníkov Martina Nikodýma a jeho humoru. Nič extra nové sa človek nedozvie a celý čas sa pozerá na Dangla s Banášovou a ich márne pokusy o záchranu komickej stránky tejto šou. Niekedy až padám od toho čo všetko naše celebrity nevedia. Takže suma sumárum - Milujem Slovensko je kvázi vedomostná súťaž, kde ide o to ukázať Nikodýma, Dangla a Banášovú spolu s partičkou celebritných hostí. Nie že by to bolo zábavné, alebo zamerané na vedomostnú stránku - o to tu vonkoncom nejde. ()

Polnoch 

všetky recenzie používateľa

Zábavná a originálna relácia. Chválim výborný výber moderátora a kapitánov týmov. Adela aj Dano sú dosť rozdielni, čo ešte pridáva na zaujímavosti súťaže. Väčšinou sú aj hostia zaujímaví a páči sa mi, že sa obmieňajú. Na tejto relácii je super aj to, že pravidlá nie sú také prísne a atmosféra je uvoľnená. ()

JohnyD 

všetky recenzie používateľa

Televíziu zapínam len výnimočne, ale ak som v piatok doma, tak si nezabudnem pustiť Milujem Slovensko. Konečne niečo pri čom sa človek zabaví a niekedy niečomu aj priučí z histórie/geografie/.... Slovenska. Naviac je to bez reklám a rýchlo to utečie. A fandím mojej platonickej láske Adele Banášovej, škoda toho nedotiahnutého formátu. 6/10. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)
  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)

Reklama

Reklama