Reklama

Reklama

Projekt minulosť

  • Česko Projekt minulost (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

David Raskin (Jonny Weston) je študent strednej školy, ktorý sníva o tom, že pôjde na technickú univerzitu. Po smrti otca sa však rodina dostala do finančných problémov a David hľadá v jeho pozostalosti niečo, na čom pracoval, čo by mu pomohlo získať štipendium. Keď so svojimi priateľmi (Sam Lerner, Allen Evangelista) nájde plány zariadenia na premiestnenie v čase, David sa nemôže dočkať, až začne na ňom pracovať. Keď konečne uvedú zariadenie do prevádzky, teenagerov zláka príležitosť manipulovať s časom vo svoj prospech. Ich radosť ale netrvá dlho., Keď začnú objavovať dôsledky svojich činov, zistia, že zmenou minulosti môžu ohroziť budúcnosť, a nielen svoju vlastnú... (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (255)

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Parta pitomců běhá tam a zpět a zpět a tam, jeden nebo jedna z nich to pořád točí a nic, pořád se nic neděje. Zajímalo by mě, kdo je takový idiot, aby pořád vše točil a to i při běhu. Dal jsem tomu asi čtyřicet minut a pořád se tam jen běhalo tam a zpět a zpět a tam a pořád to točil nějaký idiot a točil to i při běhu... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie, samotný snímok čo sa obsahového konceptu cestovania časom týka, má asi najbližšie k Osudovému dotyku, aj keď po formálnej stránke sa tieto dva snímky dajú len ťažko zrovnávať. Project Almanac je totiž natočený štýlom FF, čo až na pár výnimiek, moc nemusím. Na druhú stranu si film po celý čas udržiava pomerne vysoké tempo so sympatickými hereckými výkonmi a príjemné mystérium okolo časových skokov s následnými zmenami realít. Niečo v tomto smere vyšlo výborne, niečo sa podarilo menej (hlavne záver mi tu akosi nesadol), ale celkový dojem je pozitívny. 65/100 Videné v rámci Season Challenge Tour. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

A opäť tu máme filmový príbeh, ktorý v štýle found footage stráca zmysel a ponúka rovnako nelogické spracovanie. V analogickom režime ( rozumej v klasickom prevedení ) by snímok získal potrebné grády, práve tie ktoré sa v tomto už ( dávno ) opotrebovanom subžánri nedajú aplikovať. Trapkovina pre dnešnú ( podobne ako samotný film ), degenerovanú mladú generáciu. ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Behačky v čase mám veľmi rada a pri tomto tínedžerskom úlete som sa aj výborne bavila. Decká boli sympatické, kamera perfektne roztrasená a triky dobre zvládnuté. Naviac si to tí šarvanci bez zbytočného mudrovania naplno užívali, aj keď bolo jasné, že ich roztopašné výšlapy nezostanú bez následkov. A keď to došlo to tohto bodu, začal film naberať na obrátkach a chudák Adam mal čo robiť, aby si z toho nepustil do gatí. A ja som šťastná, že ten diablov stroj na mňa nečíha niekde v sklepe. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Zbytečně zdlouhavý úvod kdy se montuje stroj času. Pak už se to tedy rozběhne a mě napadá myšlenka. Není v životě to, že se některý okamžiky už nebudou opakovat právě to jedinečný? Nemáme po ruce tlačítko reset a 100x šancí, než se konečně trefíme. Když už tedy naše partička začne cestovat, tak sem čekal rozhodně víc. Působí to na mě, jako sestřih pubertálních videí z youtube než film. Za mě je to promarněná látka a ztráta času. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)
  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)

Súvisiace novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (viac)

Reklama

Reklama