Reklama

Reklama

Jennifer Lawrence a Chris Pratt sú dvaja pasažieri vesmírnej lode, ktorej cieľovou destináciou je planéta, na ktorej by mali začať nový život. V momente, keď ich hibernačná kója za záhadných okolností prebudí o 90 rokov skôr, ako loď dosiahne svoj cieľ, stáva sa z rutinnej misie súboj o prežitie. Zatiaľ čo sa Jim a Aurora snažia vyriešiť záhadu poruchy, ktorá ich prebudila, zisťujú, že medzi nimi vzniká niečo viac ako priateľstvo. Dvojica nie je schopná odolávať narastajúcej príťažlivosti, ktorú jeden k druhému cítia – až do okamihu, keď odhalia, že celej lodi hrozí zničenie a zistia skutočnú príčinu toho, prečo boli prebudení. (Itafilm)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (1 245)

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Sympaťák Chris Pratt se omylem probudí ve špatném filmu, ve kterém jsou jeho komediální schopnosti spíše na obtíž, ale divák se bohužel nedokáže přimět ke spánku, protože ho zajímá, zda z toho námětu tvůrci přeci jen vytěží to, co by takovému námětu slušelo. Bohužel ne. Škoda, že jim v závěru nenarostli koule a nenechali Michaela Sheena přimět Pratta k tomu, aby popadnul požární sekyru a šel zabít svoji novou družku, to by byla teprve pocta Mistrovi. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tento film ma dostal na celej čiare. Už pri prvom zhliadnutí som prežíval skvelý filmový zážitok a okamžite sa tento film dostal na vrchol tých najlepších a hlavne najobľúbenejších filmov, aké som kedy videl. Toto dielo má všetko, čo ja na filmoch môžem - odohráva sa vo vesmíre, v ďalekej budúcnosti, nieje v ňom veľa postáv, je vážny ale zároveň sa pri ňom aj dobre nasmejete, no a samozrejme výborné herecké výkony (najviac ma prekvapil Michael Sheen). Tento film je asi len jeden z troch, ktorý som si pozrel hneď aj na druhý deň a bavil som sa rovnako ako deň predtým. Celkovo som ho videl už 10-15x (v čase kedy som písal tento komentár) a určite sa to číslo navýši. Zakúpený Steelbook aj Blu-ray. Môžem teda s čistým svedomím povedať, že je to moja srdcová záležitosť. Podľa môjho názoru je to jeden z najlepších romantických a tiež vesmírnych filmov tohto storočia. ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Sci-fi romantika podle učebnice. Áčkoví herci, solidní triky a kdyby v závěru scénář nejel na těžce neoriginální volnoběh mohlo to být i na výbornou. Zpětně mě mrzí, že jsem měl propálený zásadní zvrat (ještě z doby kdy Jima měl hrát Keanu Reeves), který trailery chytře tajily. P.S: Andy Garcia tam hraje přesně tři vteřiny. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Vlastně ani nevím, jestli jsem někdy viděl sci-fi romantiku podobného ražení. Vývoj jejich vztahu a běžný život na lodi mě fakt bavil. Chemie mezi hlavní dvojicí fungovala a věřil jsem jim to. Postava Laurence Fishburnea mi přišla poněkud rozpačitá a určitě by do děje šla zakomponovat lépe. Akčně opravovací finále bylo ok a jsem prostě spokojenej. Barman Michael Sheen byl fakt dobrej. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Pekne urobená "napínavá sci-fi romantika", pre ktorú je najdôležitejšie zladenie kostýmov s farbou očí ústrednej dvojky. Výprava a vizuálne hračky čerpajú zo všetkého od 2001 (interiéry lode) po Gravitáciu (lietanie mimo loď), plus pridávajú fajn nápad s odgravitačneným bazénom. Príjemné pokoukáníčko pre cieľovku Hunger Games. Hĺbka námetu s obrovským potenciálom zužitkovaná z 30%. Ako rád by som to videl v podaní Inárritua či mladého Ridleyho ()

Galéria (160)

Zaujímavosti (25)

  • Pri prvých spoločných raňajkách, ako sedia, tak vidno v pozadí za Aurorou (Jennifer Lawrence) na sekundu postavu, pričom prebudení sú len dvaja ľudia. (Budisovie)
  • V čase 01:18:00 loď ztratí energii. Neexistuje ale rozumný důvod, proč by se loď měla přestat otáčet – rotaci ve vesmíru neudržuje motor (který by vyžadoval napájení), ale setrvačnost. (Jarek572)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 100 milionů amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 303,1 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Michael Sheen bude neziskový herec

Michael Sheen bude neziskový herec

11.12.2021

Úspěšný britský filmový, televizní i divadelní herec, držitel několika významných ocenění, velký filantrop. Michael Sheen, známý třeba z Pasažérů nebo Daleko od hlučícího davu se rozhodl, že většinu… (viac)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (viac)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (viac)

Jennifer Lawrence bude režírovat

Jennifer Lawrence bude režírovat

26.11.2015

Mít ve 25 letech dva Zlaté glóby a Oscara vůbec není špatná bilance. Jennifer Lawrence k tomu může přihodit ještě dvě úspěšné blockbusterové série, právě končící Hunger Games a X-Meny, a momentálně… (viac)

Reklama

Reklama