Reklama

Reklama

Animal

Trailer

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu: chcú sa rozlúčiť s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, bažiacom po čerstvom ľudskom mäse. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Hola, hola, Syfy Channel volá, aneb kdo se bojí, musí do lesa s Brettem Simmonsem. Jen při jeho filmech totiž lhostejnost a spánek dokážou hravě přemoci strach a očekávání.. Po vyjevení šokujících informací o těhotenství a homosexuální aférce jsem už jen čekal, že se objeví outlocitnej hajnej z Krkonošských pohádek a všechnu tu škodnou (myslím ty lidi v chatě) postřílí.. ()

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Dal by som aj tri hviezdy ale niečo mi na tom proste nesedelo.Ta kreatúra na mňa pôsobila miestami dosť smiešne.Tiež jasné,že námet ako taký je veľmi otrepaný.No na druhej strane film je celkovo slušne natočený a herecky sa to tiež dalo.Silné dve hviezdy,na tri to proste nevidím bohužiaľ. 40 % ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Jestliže se spokojíte s tím, že od snímku „Animal“ nemůžete čekat nic převratného – nic takového také nedostanete – tak si uvědomíte, že tohle je opravdu něco, co vám vyhovuje, co je jízda od začátku do konce, nic se zbytečně neprotahuje a jsou zde scény, které jsou poplatné hlavně divákovi a efektu, který to na něm má vyvolat. Bavil jsem se, což mi v tomhle případě ke spokojenosti stačilo. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Skupinka priateľov v prírode narazí na živočíšne neznámeho predátora, ktorý ich začne prenasledovať a zabíjať... Čakal som možno trošku viac, ale nakoniec to bola len obyčajná, béčková, lesná vyvražďovačka s gumovou potvorou, čo je podľa mňa stále lepšie než lacné CGI. Škoda len, že sa to bralo dosť vážne, keby sa to radšej bez okolkov odviazalo, mohlo to byť o niečo lepšie. Ale aj tak fajn a nebránil by som sa ani prípadnému pokračovaniu, ktoré by vychádzajúc zo záveru, mohlo krásne a úplne priamo nadviazať. ()

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo ozaj milé prekvapenie, ktoré ma ozaj bavilo po veeeľmi dlhej dobe. Ozaj skvelé prevedenie, pri ktorom som to sledoval so zatajeným dychom. Niečo, ako Creature, niečo, ako Krvavá hostina, s prímesou hororovej vyvražďovačky partie kamarátov v lese. Herecké výkony boli ozaj skvelé, žiadne trápne prevedenie, či trápne dialógy, ako to býva pri béčkových filmoch od Syfy TV. Ja som bol maximálne spokojný, ale tak to záleží, či máte radi aj vy filmy takéhoto druhu. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (5)

  • Film bol natočený za 2 týždne. (beso74)
  • Thorsten Kaye stratil na jeden deň hlas po tom, ako sa nadýchal toxického dymu zo svetlice. (beso74)
  • Prvý film produkčnej spoločnosti Flower Films, v ktorom nehrala šéfka tejto spoločnosti, herečka Drew Barrymore. (beso74)

Reklama

Reklama