Reklama

Reklama

V roku 1984 boli Amanda (Michelle Monaghanová) a Dawson (James Marsden) spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, no aj napriek tomu medzi nimi vznikla osudová láska. Meštiacka spoločnosť im ju však nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka dvoch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky... Ale je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (173)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Roztomile rozjetý slaďák totálně zazdilo klišovité a hlavně děsně nereálně vykonstruované zakončení. To mě nasralo tak, že musím jednu hvězdu srazit. Vizuálně je to hezké, pro všemožné západy slunce a barevné zahrady mám slabost. Problém podobných filmů bývá dvojí obsazení hlavních postav (mladší/starší verze), kdy jedna verze jednoduše totálně zastíní tu druhou, což se stalo i u The Best of Me. Zatímco dvojice Liana Liberato/Luke Bracey vážně neměla chybu a chemie zafungovala skvěle, u Michelle Monaghan a Jamese Marsdena to dost drhlo. ()

heyda odpad!

všetky recenzie používateľa

Výborný Gerald McRaney ve vedlejší roli, ale jinak klišé nad klišé. Jak kdyby někdo dohromady poskládal několik (pod)průměrných romantických filmů a slepil to v jednu dvouhodinovou slátaninu. Naštěstí je to aspoň kvalitně natočený, jinak propadák. Trapný příběh, špatně zvolení herci v hlavních rolích, zbytečně dlouhá stopáž a konec tomu uštědřil definitivní K.O. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $26miliónovTržby USA $26,766,213Tržby Celosvetovo $35,926,213Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,327,010 //počet predaných kusov 92,859Tržby za predaj DVD v USA $7,753,748 //počet predaných kusov 412,462║ taká už klasika z pera Nicholasa Sparksa, ktorá má čo príbehovo ponúknuť, má to zvraty, dramatickosť a iskru, nie je to len umelý romantický slaďák, len je škoda že tieto príbehy nesfilmováva niekto zručnejší, určite by sa z toho dalo viac vyžmýkať, takto to zas len ostalo v rámci už takej zvyklej filmovej etapy u priemeru /55%/ ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Romantický film ve kterém není nic špatně ale naopak. Příběh vás dostane hluboko k prožití lásky, a nepříjemnostem v životě a když už to za mládi nevyšlo najde se vždycky cesta k poslednímu shledáni ke vzpomínkám a nečekanému obratu. Herci kteří ztvárnili o ne mladé tváře jsou výborné a jsem totálně spokojeny z jejich výkonem. Malo město které vám dá suprový příběh úžasný soundtrack skvělé herecké obsazení a nesmí chybět smutny ale i krásny konec. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Ja by som strašne chcela vedieť, čo na Sparksove nové knihy hovorí jeho manželka, keď ich dopíše. Mne on totiž príde, že sám seba vykráda. Film sa pozeral v pohode, príbeh tak nejak predvídateľný, hudba dobrá .... herecké výkony nevyrovnané. Niektoré repliky boli fakt výborné ... aj napísané a aj zahraté, ale niektoré som hercom absolútne neverila. Jasné, že mi slza vypadla, však nie som zo železa a nech nežeriem dávam tri hviezdy ... ale ... Braceyovi veru mohli umyť vlasy. 2,5* ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech New Orleans a Covington ve státě Louisiana. (Terva)
  • V čase 01:22:00 můžeme slyšet Amandu (Michelle Monaghan) mluvit o písničce, kterou našla v mládí. I když ale slyšíme slova, její rty se nehýbou. (pityty)

Reklama

Reklama