Reklama

Reklama

Magic Mike: Bez nohavíc 2

  • Česko Bez kalhot XXL (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou - posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti. (Continental film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (239)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Příšerně teplý film! Dokonce mnohem teplejší, než první díl. Dopomohly tomu i slůvka z procítěné flákoty od Backstreet Boys a samozřejmě přiteplený taneček z obchůdku u čerpačky, ve kterém se stoprocentně rozteklo vše v mrazáku! Teplý Tatum, teplý Tarzan, teplá celá ta skvadra, teplo se dalo krájet, teplo je všude, teplo je v nás!!! Dvě hodiny tepla je nesnesitelné a dávám dvě nejteplejší hvězdy ze všech teplých, co jsem kdy do světa vyslal! Těším se na prosinec!!!! 30% ()

Icefist 

všetky recenzie používateľa

Kouknul jsem z čiré zvědavosti a chápu, proč se to něžnější půlce lidstva líbí. Pánské spektrum ovšem hledá důvod ke spokojenosti o dost hůř a troufnu si tvrdit, že ho najde stěží. Příběh totiž nic moc, a tak buďme rádi, že se to nebere tak úplně vážně. Nebo se to tak aspoň tváří. Ale chlapi, ruku na srdce- my máme HROMADU jiných filmů, kde je na co se dívat, tak holt nechme dámám Magic Mikea. Smířlivých 60 % Oblíbená část- "Kolik za ty chipsy a vodu?" ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14,8miliónaTržby USA $66,013,057Tržby Celosvetovo $122,513,057Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,526,099Tržby za predaj DVD v USA $6,764,717║ prázdna bublina, už prvý diel mal dosť povrchný dej ale tu to pre istotu nemá žiadny, ak by to v poslednej štvrtine nechytilo trochu šťavu pri striptízových tanečkoch tak teda by išlo o nepekný prázdny výplach, Channing Tatum začína byť čoraz viac väčšie herecké drevo, dokonca aj Jay Courtney je znesiteľnejší oproti nemu, v podstate tu dokopy nič nefunguje a rutinná réžia tomu len dodáva nemohúcnosť na vrch, strata času /videl v kine: 25%/ ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Nie, nie nie nie nie_____ Čo som to videl? Tanec naolejovaných chlapov? Niéééé. Channing Tatum je herec ktorého ozaj nemusím. Hral v niekoľkých dobrých snímkach ale väčšinou to po hereckej stránke nestálo za nič. No a Magic Mike 2 nie je žiadnou výnimkou. Videl som to bohužiaľ celé, na silu. No a môžem vám pokojne prezradiť, že dámska časť osadenstva s ktorou som do sledoval, sa bavila viac. Tieto metrosexuálne bez-mozgové hory nasteroidovaných svalov ma nedokázali upútať, sorry, nebol som cieľová skupina. ()

Wiikii 

všetky recenzie používateľa

Proč na XXL díl koukat? Benzínka, tanec Mika v bordelu Rome a závěrečný tanec většiny postav, který i mě vehnal myšlenku, že jestli je mužský striptýz tak dobře choreograficky vytvořený, tak ho chci vidět na živo ! ... Jinak je to klasická komedie o tripu s kamarádama, tedy nulový příběh a fóry moc hnané než dobře načasované. .. Ale ke konci snímku mně i prolétlo hlavou, že mně ta parta naháčů bude chybět, kdo by nechtěl ještě potkat Tarzana s uměleckou duší, Tita co má rád jogurty, Richieho co hledá "popelčin" střevíček a vlastně i Kena a Mika. Kdo ví, třeba se opět sejdou po 13 letech jak to bylo i u American Pie. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama