Reklama

Reklama

Motörhead - God Save The Queen

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Veľká Británia, 2000, 3 min

Hrajú:

Lemmy

Obsahy(1)

"God save the Queen and the fascist regime..." - týmito slovami v roku 1977 šokovali celé Anglicko chalani z punkovej kapely Sex Pistols. Práve týmto konštatovaním sa začína ich skladba God Save the Queen. V roku 2000 nahrala jej cover verziu ďalšia anglická rocková legenda Motörhead a nakrútila k nej aj videoklip. Zábery ukazujú jazdu po Londýne na streche autobusu. Motörhead v uliciach hlavného mesta Veľkej Británie zahral starú punkovú klasiku. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"God save the Queen and the fascist regime..." týmito slovami v roku 1977 šokovali celé Anglicko chalani z punkovej kapely Sex Pistols. Práve týmto konštatovaní sa začína jedna zo skladieb z ich jediného oficiálneho albumu "Never Mind the Bollocks, Here´s the Sex Pistols". Pieseň "God save the Queen" sa stala kultovou záležitosťou. Mnoho skupín nahralo jej cover verziu. Jednou z najlepších je prerábka, ktorú v roku 2000, vyprodukovala ďalšia anglická rocková legenda Motorhead. Bol ku nej natočený aj veľmi dobrý video klip. Jazda po Londýne na streche autobusu. Motorhead v uliciach hlavného mesta Veľkej Británie zahral starú dobrú punkovú klasiku. ***** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že Sexi Pištole by sa určite neurazili za taký cover. A rozhodne nie za videoklip, ktorý možno potešil aj samotnú Queen ( rozhodla by sa dáma aj v skutočnosti na takú výletnú jazdu ? ). ()

Reklama

Reklama