Reklama

Reklama

The Haunting of Baylock Residence

všetky plagáty
Veľká Británia, 2014, 70 min

Obsahy(1)

Patricia dostane po smrti svojej sestry Susanny list, v ktorom ju slúžka pozýva do domu, ktorý zdedila. Po príchode a zoznámení sa s príjemnou slúžkou sa však jednej noci ocitne pod útokom neznámej a neviditeľnej sily. Uvedomí si, že v sídle, ktoré už má patriť jej, straší. (Marceloo)

Recenzie (1)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Patricia dostane po smrti svojej sestry Susanny list, v ktorom ju slúžka pozýva do domu, ktorý zdedila. Po príchode a zoznámení sa s príjemnou slúžkou sa však jednej noci ocitne pod útokom neznámej a neviditelnej sily. Uvedomí si, že v dome, ktorý zdedila, strašia duchovia. - Čiernobiely horor z Velkej Británie s odpornou angličtinou, ktorý sa vďaka krátkej stopáži našťastie dal zniesť. Hrajú tu samé škaredé staré babky, až na hlavnú herečku, ktorá bola celkom príjemná. Dej sa nesie v duchu klasických Haunted House hororov. Kamera je velmi dobrá, ale o audiu sa to povedať nedá. Mikrofóny im pri rozhovoroch nepríjemne šumeli. Celé to doprevádza pekná hororová hudba a tak je to audio medzi rozhovormi trochu príjemnejšie. ()

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal už pred niekoľkými rokmi, ale tvorcom sa pokazil PC so všetkými zábermi, a tak museli začať úplne odznova.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama