Reklama

Reklama

Fiat Croma

všetky plagáty
Krátkometrážny
Taliansko, 1986, 1 min

Réžia:

Dario Argento

Obsahy(1)

Fiat Croma je päťdverový model osobného automobilu od firmy FIAT (Fabrica Italiana Automobili Torino). Auto s týmto názvom sa vyrábalo v rokoch 1985 až 1996. Bol to veľmi obľúbený, veľký rodinný voz. V rokoch 2005 až 2011 sa dostala na trh aj jeho druhá, zmodernizovaná generácia.
Krátku reklamu na Fiat Croma v roku 1986 natočil renomovaný taliansky režisér Dario Argento. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Fiat Croma" je päťdverový model osobného automobilu od talianskej firmy FIAT (Fabrica Italiana Automobili Torino). Auto s týmto názvom sa vyrábalo v rokoch 1985 až 1996. Bol to veľmi obľúbený veľký rodinný voz. V rokoch 2005 až 2011 sa dostala na trh aj jeho druhá, zmodernizovaná generácia. Pôvodný model z roku 1985 sa stal nástupcom Fiata Argenta. No a predstavte si, že krátku reklamu na expandujúcu novinku Fiat Croma dali natočiť renomovanému horrorovému režisérovi Dario Argentovi. Quando la guidi e´ancora piu bella. https://www.youtube.com/watch?v=t2fWjj3Dke4 *** ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Rok pred kamerovo a technicky pestrej OPERE si Argento v malom vyskúšal svoje oko aj na televíznej reklame pre automobilovú značku Fiat. Celý projekt trval údajne 16 dní (vrátane 10 dňového fotografovania), pričom 16 členný tým sa z dôvodu technologickej vyspelosti a lokalizácie zložil z ľudí pôsobiacich v Sydney, keďže nakrúcanie prebiehalo v horúcej Austrálii. Talianska automobilka pre výrobu reklamy poskytla dva vozy, jeden pre zábery v pohybe a jeden pre nasnímanie vozidla interiéru, ktoré sa do krajiny klokanov exportovali pre tamojšiu krásu a príťažlivú dravosť prírody. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Hm tak na tuto sotva minutovou reklamu na Fiat Croma jsem se podíval jen proto, že jí natočil můj oblíbený režisér Dario Argento. Nevím kolik mu za to hodili prachů, nebo jestli dostal jeden vůz zdarma, ale jinak si myslím, že podobné kousky nemá zapotřebí. Nic extra výjimečného se nekonalo, ale věřím, že jim to jistě zvýšilo prodej. Nicméně mě osobně to nějak neobohatilo. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Pravdupovediac som netušil, že vizionársky hororový režisér natočí komerčnú reklamu. Predsa len je trochu badať, že v tom má prsty Argento. Čo myslíte, odkiaľ sa začne záber na interiér auta. Z temného, na všetko možné použiteľného zadného kufru. ()

Reklama

Reklama