Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (viac)
Trailer

Lara Croft (Angelina Jolie), dcéra známeho a bohatého vedca, je pripravená kráčať v jeho stopách. Dostalo sa jej dobrej prípravy. Študovala na najlepších školách, dohovorí sa viacerými jazykmi, ovláda bravúrne najrôznejšie druhy sebaobrany a hlavne so svojím otcom, ktorý pred rokmi zomrel za nevyjasnených okolností, precestovala celý svet. Lord Croft hľadal vzácne stratené krypty i dávno zabudnuté a často naveky pochované miesta. Tentoraz už sama, musí Lara Croft prekonať najväčšiu prekážku. Nájsť obidve časti prastarého "šému", ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom v mene ľudstva. Aby to dosiahla, je treba zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ, len túžba po moci je motivovaná úplne inak ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (424)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

V něčem lepší, v něčem horší jak první díl. Akce je režijně nepovedená, ale film je zase o dost výpravnější a vizuál výživnější. I hudebně to konečně stojí za řeč, protože Alan Silvestri. Hnusná elektronická hudba z jedničky je z drtivé většiny fuč. Angelina je pořád stejně toporná, Butler jako parťák je ovšem super. Pořád je to ale jen průměrné béčko, byť oproti jedničce o kousek zábavnější. Ale kvůli pravému háku, který dá Angelina do zubů nasranýmu žralokovi, to stojí za to vidět! ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmové dobrodružstvo kozatej archeologičky Lary Croftovej, postavičky z populárnej počítačovej hry Tomb Raider, po dvoch rokoch od natočenia úvodného snímku pokračuje ďalej. Máme tu druhú časť s názvom "Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života". Ja sa nudím rovnako ako pri predchádzajúcom titule. Vôbec ma to nebaví. A už mi začína na nervy liesť aj tá iluminátmi preferovaná hollywoodska kurva Angelina Jolie. Nebavili ma PC hry, nebavia ma ani filmové verzie. S Tomb Raiderom definitívne končím. ** ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane sa tak nízkemu hodnoteniu čudujem, na strane druhej to aj trochu chápem. Ale to naozaj ľudia takéto filmy berú vážne? Sexy Angelina v obtiahnutom kostýme, so zbraňami, s motorkou... Film sa mi páčil rovnako ako prvý diel a som rád že Laru hrala Angi. Film vôbec nerobí menu Tomb Raider hanbu. Mám veľmi rád Angelinu Jolie ako herečku, je to krásna a schopná žena s hereckými gény po otcovi. (jej starý otec je Slovák). Pokračovanie Lary určite nieje zlý film a ani on, ani Angelina, čoby Lara ma nesklamali. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Znovu v cestovce Lara Croft. Vezmeme vás na zajímavá místa po celém světě a ukážeme vám, jak je dokážeme (nezajímavě) zničit. Akční scény nemají moc adrenalinu, nehledě na to, že spousta z nemá ve filmu jiný účel, než ukázat jak je Angelina Jolie cool. Scénář už není tak zmateně splácaný jako jednička, ale ani logiku ani nějakou zajímavou postavu v něm prostě nenajdete. Tím pádem v okamžiku, kdy skončí jakákoli akční scéna, okamžitě nastupuje nuda. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Jan de Bont mal pre prvý film v rukách pestrejší scenár s exotickejšími lokáciami a efektnejším vyvrcholením, ale režijne nezažiaril o nič viac ako tu Simon West. Westova akcia je nedotiahnutá, nudná a bez šťavy, ako z video-béčka. Celkovo je síce pokračovanie o pol hviezdičky lepšie než beztvárá jednotka, ale stále nevydá na lepší priemer. Finálny verdikt rovnaký: Pokiaľ je kvôli čomu film vidieť, tak je to zo dňa na deň viacej sexy Angelina Jolie. ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (18)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. července 2003 v USA. (Varan)
  • Mělo se točit i třetí pokračování, ale Angelina Jolie (Lara Croft) řekla, že nechce hrát jednu postavu třikrát. (Elisebah)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 65,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 160,1 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Tomb Raider si našel záporáka

Tomb Raider si našel záporáka

08.12.2016

Od posledního filmového Tomb Raidera uplynulo 13 let, takže není divu, že Hollywood zkouší reboot. Novou Larou Croft bude Alicia Vikander (Dánská dívka), jíž čerstvě přistál v náruči Oscar, a režie… (viac)

Reklama

Reklama