Reklama

Reklama

Larry Gone Demon

Krátkometrážny / Horor / Komédia
USA, 2015, 14 min

Obsahy(1)

Partia spolubývajúcich dlhuje drsným vymáhačom 500 dolárov za ubytovanie. Jeden z nich, Larry, nehodlá za nájom platiť. Je nakazený démonickým vírusom a jeho spolubývajúcim nezostáva nič iné, ako podniknúť nevyhnutné kroky k tomu, aby ho zo zajatia démonických síl vyslobodili. (Marceloo)

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia spolubývajúcich dlhuje drsným vymáhačom 500 dolárov za ubytovanie. Dôvodom je to, že ich spolubývajúci nehodlá platiť za nájom. Larry je totiž nakazený démonickým vírusom a jeho spolubývajúcim nezostáva nič iné, ako podniknúť nevyhnutné kroky k tomu, aby ho zo zajatia démonických síl vyslobodili. - Tak toto je brutálna démonická jazda. Vzhladom k nízkemu rozpočtu a zjavnému nedostatku skúseností je Larry Gone Demon až prekvapivo zábavným démonickým Splatterom. Postavy sú pre tento druh hororu zvolené a zahrané vyhovujúco, masky, nechutnosti a zvratky majú pôsobivé spracovanie a zvolený druh humoru mi tiež úplne sedel. Vyskytuje sa tu mnoho klasických hororových prvkov ako sú napríklad exorcizmus a démonické dieťa a tých niekolko minút pre mňa bolo velmi málo. Keby sa toto tvorcovia rozhodli pretransformovať do celovečernej podoby, našli by u mňa rozhodne velkú podporu. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážní ujetá démonická píčovinka, která si jistě své příznivce najde. Mám rád nejrůznější bizarní kousky a když jsou navíc okořeněné i o pořádnou dávku dobrého černého humoru, ale tady to nemělo ty správné grády a hlavně kvalitu. Všichni se tu chovali jako naprostí retardi, triky taky žádná sláva, ale u některých momentů jsem se skutečně zasmál. Podívat se na to, ale jednou a dost! ()

Reklama

Reklama