Reklama

Reklama

E!E - Humusák

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Československo, 1992, 4 min

Hrajú:

Bořek Řehoř

Recenzie (3)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nemáš budoucnost, ale chceš žít ." K Eečkám mám poměrně osobní vztah a jejich ušmudlaného Humusáka jsem měl vždycky rád. Mne totiž oslovuje ten neuměle podzemní zvuk a je jen škoda, že mu nějakou tu energii nedodal triviální klip s nepříliš pohyblivou kapelou na pódiu. Přesto si dovolím z kontejneru vylovit čtyři špinavé hvězdy, aby se mu pod širým nebem usínalo radostněji. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Humusák" je úvodnou skladbou z albumu "0001" příbramskej punk rockovej hudobnej skupiny E!E. Je to hodne nepodarená prerábka songu "Homicide" od starej anglickej punkovej kapely 999. Vydali ju v roku 1978. Je súčasťou ich druhého oficiálneho albumu "Separates". Chalani z E!E jej cover verziu predstavili v roku 1992. Natočili ku nej aj šede (pod)priemerný video klip. Spevák Bořivoj Řehoř v ňom robí všetko preto aby čo najviac vypadal ako legendárny Johnny Rotten zo Sex Pistols. Celkom sa mu to darí. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Punk vedel útočiť videoklipovo v mnohých rovinách. Jeho najväčšou devízou boli hlavne pódiové videoklipy. Takže aj tu sa jedná o tuctovku. ()

Reklama

Reklama