Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou 2

(festivalový názov)
  • USA The Texas Chainsaw Massacre 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dva kluci se vydávají na největší pařbu svého života, když jim cestu zkříží neznámá postava s motorovou pilou. Stretch, které zavolají do rádia vyslechne jejich vraždu v přímém přenosu. Netuší tím, že se dostala sama na seznam mrtvých a zdá se že texaský masakr ani po 13ti letech neskončil... Po útoku v rádiu (kde přežije) se sama na vlastní pěst rozhodne vypátrat vrahy, ale končí v zajetí. Na pomoc přichází "Levák" (Dennis Hopper). (Rodriguez)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (128)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne chápem skalných fanúšikov pôvodného MASAKRU Tobe Hoopera a aj ja by som asi s ťažkosťami prekusol, keby sa z pokračovania môjho milovaného filmu stala groteska. Ja síce patrím ku fanúšikom geniálnej ,,jedničky,, ale rozhodne nie som jeden z tých, ktorým visia po stenách plagáty z filmu či napodobeniny Leathefaceového ksichtu a preto som pri sledovaní necítil bolesť, hnev či žiaľ. Práve naopak. Skvelo som sa zabával a bral film nie ako katastrofu, ale ako jeho mimoriadne zábavnú paródiu s nezabudnuteľným Dennisom Hooperom, sympatickou hlavnou predstaviteľkou ( ktorá by však občas mohla zredukovať svoj vreskot ) a vynikajúcimi gore trikmi a maskami majstra Saviniho. Tak mi prosím odpustite. ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Dennis Hopper vyzbrojený troma (!) motorovými pílami versus Leatherface - to znie ako dobrá trashoidná zábva. Bohužiaľ, pravda je to len z polovice. Trash to síce je a poriadny, ale so zábavou je to už trochu horšie. Neviem, ale ja si myslím, že pohľad na zamilovaného Leatherface a jeho ťažkú dilemu (Sex or saw?), je skôr smutný ako zábavný :) ()

Reklama

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Zamilovanej Leatherface ("Bubbo got a girlfriend, Bubbo got a girlfriend."), skvěle máklej Moseley, hláškující Siedow ("No aspoň vyřešil můj problém s hemeroidy.") a krutě drsnej Dennis Hopper se třema motorovkama (dvě za opaskem, jednu v hnátě)- kdo tenhle Texaskej masakr neviděl, tak ten asi neuvěří. Mě však tento filmovej trash sedl jak Bubbovi kožená maska na ksicht. Zapomeňte na syrovou atmosféru předchozího dílu, zapomeňte i na strach, oboje tu totiž nahradila šílená diskotéková jízda a tuny kostí, vnitřností a litry krve- Přehnané? Ano. Trapné? Možná. Zábavné? Rozhodně! A Leatherfacův taneček před řezaní pilou by se měl zanést do zlatého fondu americké kinematografie :D ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Velice zábavná kravinka. Neřekla bych, že by druhý díl nějak extra kazil reputaci toho prvního (ještě když se poohlédnu za nejnovějším remakem, který nám v nedávné době Američané nastolili, je tohle opravdu lahoda). Hooper to prostě udělal úplně stejným způsobem jako Raimi se svým Evil Dead. Bylo to vtipné, špinavé a stejně zvrácené jako jednička, jen s trochou odlehčení a ne takovým množstvím depresivních momentů. Ale chápu, že to ortodoxní fanoušci neberou až s takovým nadšením jako já, protože tomu přeci jen ten opravdový ''texaský odér'' chyběl. ()

Nivenx 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvnímu je viděn znatelný pokles. Místo brutality a hutné atmosféry jsme se posunuli do tanečních kreací a různých blbinek co Hoopera zrovna napadlo. Komediální stránka tomuhle filmu znatelně škodí, i když ne že by to byl díl, který by poslal sérii do odpadových vod, jako oddychovka funguje docela dobře, akorát je to úplně jinak pojatý film. 50% ()

Galéria (124)

Zaujímavosti (20)

  • Vo filme je použitá narážka na film Rambo III (1988), ktorý vznikol o dva roky neskôr. (Paldiny)

Reklama

Reklama