Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď si budete chcieť prvýkrát zasexovať a ešte nie ste úplne dospelý, asi by ste to nemali vykričať do celého sveta a určite nie na internet. Nikdy totiž neviete, kto sa o tom dozvie a ako s touto informáciou naloží. Totálne odvážna komédia Blokoti môže v tomto smere pôsobiť ako ideálny odstrašujúci prípad. Zámer svojich detí odhalia ich rodičia, ktorí sa v dôsledku toho vydajú do boja, ktorého cieľom je jediné – zachovanie panenstva ich dcér za každú cenu. Že reagujú prehnane, sa ani nemôžeme čudovať. Mitchell (John Cena) ešte nepochopil, že jeho dcéra je skoro dospelá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak sa na svoje dievčatko až nezdravo fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) sa o svoju Sam nikdy moc nestaral a teraz by to chcel za každú cenu dobehnúť. O „sexuálnej dohode“, ktorá ich deti počas jedného večera zbaví stigmat panenstva, sa dozvedia z ich náhodne zachytenej komunikácie na internete. A pretože dcéry práve odišli na maturitný ples a oni sa im nemôžu dovolať a sex im rovno zakázať, vydajú sa za nimi do víru nočného malomesta, aby ich našli a povedali im, že majú ešte dosť času. Ak by na začiatku tejto púte tušili, čo ich čaká, možno by nakoniec aj zvládli nielen ten sex, ale možno aj to nejaké neplánované tehotenstvo. Cesta do pekla totiž môže byť dláždená nielen dobrými úmyslami, ale aj nepravdepodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitom, že je aj tak všetko zbytočné. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (224)

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

V reálnom svete by takíto úzkoprsí rodičia mali panenstvo svojich osemnásťročných dcér šancu naháňať akurát za pomoci stroja času. Ja teda neviem, vpadnúť mi tak rodič do akcie, to by si určite vyslúžilo PTSD na obidvoch stranách. Od smiechu som síce neplakala, ale nemôžem povedať, že by som sa nebavila vôbec. Keďže sa film vyhotovil v USA, sú po celý čas do deja vmontovávané morálne ponaučenia, slzy, objatia a ajlovjú, čo všeobecne znášam iba v obmedzenom množstve. Jednoduchá, nezávadná zábava pre celú rodinu. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Žiaľ, na tomto filme nemožno pochváliť takmer nič. Dokonca pokrivkáva aj strih. Niekoľko sekvencií končí úplne nezmyselne ostrým strihom, čo pôsobí mätúco v deji aj v jeho rozuzlení. Jedno však majster strihu mohol urobiť - skrátiť film o 20 minúť – to by mu bolo rozhodne prospelo. Našťastie, nechutného humoru je pomenej, ako to zvyčajne býva v podobných snímkach o tínedžeroch, po tom inteligentnom však niet ani náznaku. Veľmi by som bol prekvapený keby niekto od Blokotov očakával niečo viac, nedajbože našiel nejakú hlbšiu myšlienku. Aby však kritika nebola len jednoznačne zlá, tak musím pripustiť, že bolo niekoľko vtipných scénok, dokonca aj dobre zahratých a načasovaných. Aspoň niečo. No najpríjemnejším prekvapením bol John Cena v úlohe Kaylinho otca už aj preto, lebo je to bývalý wrestler a nie herec. Podarilo sa mu hrať naplno po celý čas. A to by bolo hádam o tejto podpriemernej komédii hádam všetko, čo sa dá povedať. No kto sa rád zabáva na hlúpostiach si možno počas 102 minút hádam aspoň oddýchne. 55% ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ako oddychovka, od ktorej človek nič nečaká, celkom fajn. Bolo to síce o kus lepšie ako väčšina súčasnej teenage komediálnej produkcie made in USA, ale tak či tak žiadne terno. Škoda, že tu nebolo viac takého kvalitnejšieho humoru s dôvtipom, sarkazmom a dvojzmyslami, a miesto toho sme tu mali okrem spomínaného aj prehliadku lacných "vtipov" (a ako bonus idiotskú grc-scénku v aute). Čo sa týka hereckého obsadenia rodičovského osadenia, tak trojica Leslie Mann, John Cena a Ike Barinholtz celkom bavili a potiahli ten film aspoň ako tak k priemeru. Ale tak, dalo sa :) Pre menej náročného diváka to môže byť dokonca aj silný nadpriemer. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Jedna velká klasika. Filmek pro oddych a pohodu, plnej stupidních vtípků, pubošů a hrozně vypatlaných rodičů. Asi by se svět obešel bez těchto americkejch sůpr komedošek, jenže zase třeba já je radši, než skvělý "komedie" Trošky. Bez toho se zase obejde oko mé... Kazušuci ideální pro pokuk s drahou polovičkou a samozřejmě nic nečekat. 50% ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Infantilní, tupé, přehnané, americké, komediální, maturitní, sexisticky sexistické, rodičovské. Čekala jsem, že to bude trošku trapárna, takže žádný velký šok. Na to, že to byla americká komedie, tak se v ní objevovalo tolik sexistických narážek, že se dost divím, která nána vymyslela likvidační akci Metoo! Co se týče kulturního zážitku,film nenudil, měl spád, byl de facto originální, pár scének a vtípků bylo dobrých (nevím co, ale smála jsem se). Film co zítra zapomenete.. ..nějak ty svoje maturiťáky prožívají..já frčela ve tři ráno v prosinci prvním busem domů nějakých 100km, pecka to byla.. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (8)

  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)
  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama