Reklama

Reklama

Pod vodou

  • Česko Pod vodou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možno jedno z najhorších a najnebezpečnejších pracovísk na Zemi. Podmorské vedecké laboratórium stojí na jednom z najhlbších miest morského dna. Je obklopené úplnou temnotou, zvierané extrémnym tlakom, teplota vody sa blíži nule. Výskumný tím robí sondážne vrty, keď príde nečakané a ničivé zemetrasenie. Do tejto chvíle bezpečné priestory laboratória sa stávajú smrteľnou pascou. Jednotlivé časti vedeckého komplexu sú extrémnymi tlakmi vody drvené ako papierová škatuľa. Jedinou šancou pre členov posádky je evakuácia pomocou hlbinných skafandrov. Lenže v okamihu, keď sa ocitnú mimo zdevastovanú stanicu, zistia, že ich zásahy do morského dna a následné zemetrasenie prebudili niečo, čo do tejto chvíle zostávalo ukryté pod morským dnom. Niečo neznáme. Niečo desivé. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (589)

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Jako 99% skoro-lesba bych měla náležitě ocenit, že můžu koukat na druhou skoro-lesbu, Twillight Bellu, která má permanentně vlhký kalhotky a bradavky napínající práskačku. Jako bonus tam má vlhký kalhotky i skoro soukmenovkyně, takže sem se mohla během filmu buď teatrálně prstit a nebo odtrhnout svá šikmá očka od rýsujících se poštěváků a zaměřit se na děj. Buddhožel, sem se fuck zaměřila na děj. Mno v první řadě bych poprosila všechny, co tento snímek přirovnávají k vetřelci, ať si stoupnou do řady a roztáhnou nohy, ať je mohu s rozběhem nakopat do koulí, či do píči. Tohle má k vetřelci asi tak blízko jako já k...chvilka napětí...kozatý blondýně. Pro debily - "Ano, stále mám malá "prsa" a černý vlasy." Sice tu hraje můj oblíbený frantík Vincent Cassel, ale i když se snaží seč to jde, sám to neutáhne. Kristen není úplně marná, to zas ne...Ale to, že si vyholí hlavu z ní prostě druhou Ripleyovou či Connorovou neudělá a tu drsnou holku jí fakt nevěřím. Obludy jsou obludný, jenže jejich výskyt je zahalen erotikou - Jsou vidět na píču. Finální božstvo našeho H.P. Lovecrafta, mocný Cthulhu, je taky vidět dost eroticky - "Ano, pořád myslím jako že na píču" , takže tu nakonec máme maximálně průjemnou záležitost, kde se sice pořád něco děje, ale vidíme hovno. Za vlhký díry mrdnu tři, ale je to těsný, jak kunda dvanáctiletý "panny", co se ocitne " V síti " českýho predátora. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k tomu mizernymu hodnoceni jsem cekal sracku z ranku vsech tech mega zraloku, ultra anakond a podobne a nakonec hodne prijemny prekvapeni. Film se s nicim nesere, jeste se ani nepredstavi postavy a uz jde vsechno do sracek a zacne v podstate neprerusovana 90 minutova jizda za zachranou. Prekvapive vetsi atmosferu ma pohyb ve stanici nez pod vodou, protoze to prvni pripomina Vetrelce, kdezto ve skafandrech se vlastne nic moc nedeje, i kdyz reziser zvlada budovat slusne stisnenou atmosferu. Co se tyce hercu, nejaky budovani postav tu je uplne upozadeny a je to vlastne fuk, na postavach vam vlastne vubec nezalezi, nicmene je fajn, ze neni uplne odhadnutelny, kdy kdo zarve. A prekvapive skutecne nejlepsi je Stewart, ktera fakt hraje, jak kdyz si spletla zanr a jako bonus tu vetsinu casu lita jen ve spodnim pradle. Je trochu skoda, ze vlastne nema moc co ukazat, ale to je detail. Naproti tomu Cassel tu je naprosto nevyuzitej. A Miller aspon obcas trochu pobavi. Prekvapive se povedly i monstra, tvurci je chytre moc neukazujou, ale i kdyz je na ne nejakej vetsi zaber, ostudu rozhodne nedelaj, po trikovy strance jsou zvladnuty slusne. Takze i pres par hluchejch mist fajnova jednohubka a za me spokojenost. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kristen Stewart by sa mala rovno vystrihať dohola nech je každému jasné, že je cool LGBT. Už jej aspoň jej priateľka povedala, že vyzerá otrasne? Ale ok, ten černoch vyzeral ešte hnusnejšie a Kristen to zase zahrala dobre, takže v poriadku. Dokonca by som povedal, že to zahrala až na úrovni Cassela a to je už fakt vysoká úroveň. Zrejme sledovanie ich výrazov je to najzaujímavejšie na celom filme. Stiesnená atmosféra v uzavretom priestore, strach z neznámeho? Nedeje sa to tu, neprenáša sa to na diváka. Sem tam sa zľaknete, že vás zožerie príšera, ale inak nič. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Kristen Stewart je ako Sigourney Weaver pod vodou a miesto Votrelcov tu máme stvorenia inšpirované Cthulhu. Film mal viaceré slabšie miesta a zvažoval som udeliť iba slušné tri, ale po odhalení hlavného monštra ako fanúšik Lovecrafta musím dať o hviezdu viac. Príbeh je veľmi priamočiary, vychádza zo zaužívaných klišé. Aj keď neponúka žiadne zvraty a čerpá hlavne zo stiesnenej atmosféry, za mňa spokojnosť. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

„Pod vodou” , na samom dne oceána, v totálne najhlbšom mieste zemského povrchu, to je vážení a milí, naša - Mariánska priekopa, ktorá sa so svojimi, skoro 11. kilometrami, pyšní vo všetkých podmorských tabuľkách. To, čo je Mount Everest nad morom, to je ona pod morom ! Inak, panuje v nej aj neuveriteľná tma, ktorá je zároveň spojená i s neuveriteľným tlakom - 8 ton na palec, že ešte ťažšie sa tam dolu dýcha, čiže prevláda i maximálny pocit zo stiesnenej klaustrofóbie, a tak byť priamo tam, sa vôbec neoplatí, či čo...? Ale toto absolútne neplatí pre niekoľko vrtných staníc, medzi ktorými je napríklad i Kepler 822, keď ďalšia je trebárs: Roebuck 641, (či už aj opustený Sheppard), ktoré sú tam postavené iba pre JEDINÝ účel, a to kvôli ťažbe ropy, z ktorej budú následne prúdiť nevídané, finančné zisky. Má to však jeden podstatný háčik. Z intenzívneho a zimného spánku zrejme prebudili, (alebo už boli dávno hore ?), neznáme, novoobjavené hlbokomorské druhy, pričom ich hlavnej „Kráľovnej” , sa to isto nebude pozdávať, čo to tam tí samí, blázni zištní, prospechárski, stále, vkuse, navysoko vyvrtávajú, ba ani jej mnohopočetným potomkom už vonkoncom NIE, a tak treba zakročiť, pokiaľ je ešte čas, a tak nakoniec, kto z koho ? _ Bill Eubank týmto úplne zbytočným opičením sa po legendárnom, atmosferickom Votrelcovi, či oveľa slabších Votrelcov, určite nerozbil b-a-n-k tak, ako si možno, trochu naivne, zo začiatku, myslel ? 90 filmových minút, by som rozdelil asi takto: Úvodné, charizmatické a archívne titulky, sú vskutku, naprosto majestátne, rovnako tak isto, ako prvých tridsať minút z filmu, ktoré sú jednoznačne najlepšie ! 1/3 funguje bezprostredne - strhujúco, ale s ostatnými tretinami, je to čoraz horšie. Ani mi výraznejšie neprekážalo, že imituje Aliena, ako hudobným motívom, tak i otváracou sekvenciou + so zopár ďalšími. Na chvíľu som bol normálne rád, až poctený. No, akonáhle sa snímok postupne posúval ďalej, tak moja radosť sa akosi začala vytrácať, za čo môže pravdepodobne nikto iný, než Brian Duffield, inak, typický - béčkový scenárista, ako vyšitý, keďže si nevedel dať rady, ako rozumne nadviazať na jadro a záver ! Skrátka, chceli nakrútiť podmorského Votrelca, čo sa im kompletne míňalo účinkom. Obsadenie ma nijako zvlášť neinteresovalo, aj keď v ňom dve slečinky pobehovali v spodnej bielizni. Hudba, strih a kamera celkom ušli, no pod tou vodou som väčšinou mával problém orientovať sa, kde vlastne som ? Pôvodný ALIEN môže byť stále veľmi spokojný, lebo sa mu zatiaľ nikto nepriblížil ani po päty ! ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (9)

  • Herečka Kristen Stewart sa v rozhovore pre ET Canada vyjadrila, že nakrúcanie rozhodne nebolo úplne jednoduché. Režisér totiž chcel využívať digitálne triky čo najmenej a viac sa spoliehal na praktické triky a kaskadérske efekty. „Mnoho vecí, ktoré sme robili, boli praktické triky,“ prezradila herečka. „Bolo to ťažké, pretože to bolo strašidelné a bolo to skutočné!“ dodala s tým, že sa im podarilo vyhodiť do povetria niekoľko rekvizít. Pre Kristen to bolo jedno z najťažších nakrúcaní v kariére. (Zdroj: Emefka.sk)

Súvisiace novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (viac)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (viac)

Reklama

Reklama