Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážcovia vesmíru

  • Česko Power Rangers: Strážci vesmíru (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nudný život pätice stredoškolákov sa obráti naruby v okamihu, keď objavia starú vesmírnu loď. Každý z nich vďaka tomu získa nejakú superschopnosť a stanú sa z nich Power Rangers – Strážcovia vesmíru. Oni jediní môžu zachrániť svoje malé mestečko i celú planétu pred inváziou mimozemskej civilizácie. Ale predtým musia prekonať množstvo osobných problémov a spojiť svoje sily, aby dokázali odvrátiť hrozbu skôr ako bude neskoro. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (44)

Trailer 2

Recenzie (416)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

No, dobre, dobre. Nebolo to také hrozné ako sme mohli očakávať. Power Rangers sú známa klasika, ktorá sa nedá natočiť bez akejkoľvek trápnosti. Toľko rozdielnych režisérov a národností sa snažilo nejakým spôsobom natočiť power rangers, ale narozdiel od ostatných hrdinov, je to bohužiaľ skoro nemožné. Tak ako je to pri takýchto filmoch typické, dostaneme presne také obsadenie aby bolo bez diskriminácie. Napriek tomu, je ale "šéfom" blondýn, tým divným černoch, bláznivým aziat atď. Z tohto pohľadu sa žiadne prekvapenie nekoná. Musím však priznať, že prvá hodina filmu ma bavila viac ako tá ďalšia (až dve hodiny!!), všetky tie škriepky a samotný boj sú skôr vtipné, ako vážne. Ďalšou vecou, čo mi trošku vadila bol ten mierny rip-off soundtracku trona...alebo som to počula len ja? Tak, ale mohlo to byť aj omnoho horšie.45% ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

První půlka filmu je víc než příjemná teen blbina, která je přirozená,upřímná a na nic si vyloženě nehraje, jenže jakmile na scénu příjde Akce spokojenost výrazně klesá. Efekty jsou průměrné a tenhle druh akce mě zkrátka příliš nebavil. Želvy, které jsou z podobného ranku ( Oživení dětské klasiky) mi příjdou mnohem atraktivnější i zábavnější. Na zhlédnutí to však jde. 60% ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Najnovšie Power Rangers: Strážcovia vesmíru sa nás v úvode rozprávania snažia navnadiť, že budú akční, cool a moderní. Potom ale upadnú do určitého melancholického módu, ktorý nás núti sa netrpezlivo vrtieť na sedačke. Vo výsledku tak dostaneme jednu modernizovanú epizódu seriálu, ktorú tvorcovia natiahli na nezmyselných 124 minút. Nehovoriac o tom, že bojový pokrik "morfujeme" a "dinovozítka", boli očesané o svoje čaro. Násilné zaradenie pôvodnej seriálovej melódie výsledok veľmi nezachráni. Po vizuálnej stránke je zmena viditeľná na prvý pohľad. Narýchlo nastrihané tričká vystriedali prepracované kostýmy a miesto chatrných, na kolene vyrobených monštier sledujeme podarené CGI triky 21. storočia. Inak sa toho až tak veľa nezmenilo a v samotnom základe dostávame to, čo nám ponúkala aj pôvodná seriálová séria. Ale to, čo fungovalo vtedy a cca na dvadsiatich minútach, v kinách nemá veľmi šancu uspieť. Navyše ako sa dívame na prisprostlých pubertiakov (z každej rasy jeden, aby nás liberáli neukrižovali) a hodinu a 20 min nie a nie prísť morfovanie. Sledujeme len normálne deti v puberte čo sa čudujú že vedia vysoko skákať a so Strážcami vesmíru to nemá nič spoločné. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Spoilery! Ryze dětská záležitost. Neočekával jsem žádnou sofistikovanou zábavu, ale tento snímek byl horší než nejhorší noční můra, a to zejména zásluhou totálně neposlouchatelných píčovin, které postavy vypouštěly z úst. Mezi jednotlivými postavami panovala celou stopáž nelítostná přetahovaná o to, kdo bude nejotravnější. První příčka tohoto žebříčku se střídala v obrovském tempu. Trapné bylo i to, že do pětice retardů byly zakomponovány všechny rasy, obě pohlaví, a dokonce i všechny sexuální orientace. Aby náhodou nějaká menšina nepřišla k újmě. Obecně nesnáším film, kde parta otravných a debilních dětí zachraňuje svět. Tento snímek posunul moji nenávist na zcela novou úroveň. Tvůrci mě taktéž nasrali v tom, že jsem musel čekat na morfování strašně dlouho. Nejdříve to vypadalo na 40 minut. Poté došlo k naprosto debilnímu odkladu a ze 40 minut bylo rázem minut 60. No, nakonec se z toho vyklubalo 90 minut. V závěru se to konečně trošku pomlelo, následoval očekávaný supermorfing a hurá závěrečné titulky. Jediným světlým momentem snímku byl okamžik, kdy už to vypadalo, že se černý retard odebere na věčnost. Bohužel jen na krátko. Další můj oblíbený seriál z dětství byl nemilosrdně znásilněn partou debilních teen neherců. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Ani moc nevím, co k filmu dodat překvapivého. Seriál jsem nárazově sledoval, filmy jsem (pravděpodobně) nikdy neviděl, minimálně ne celé, od remaku jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně. Z nostalgie jsem byl schopen ledacos přehlédnout, ale u mnohých situací, cílených na zásadně mladší publikum, jsem si jen klepal na čelo...5/10 PS : Tommy Oliver! PPS : Bryan Cranston FTW ()

Galéria (300)

Zaujímavosti (8)

  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)
  • Ve filmu zazní část původní úvodní znělky (LordArthas)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Súvisiace novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (viac)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (viac)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (viac)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (viac)

Reklama

Reklama