Reklama

Reklama

Všetko najhoršie

  • Česko Všechno nejhorší (viac)
Trailer 1

Ako by sa vám páčilo uviaznuť v časovej slučke, kde by ste prežívali ten istý deň, stále dokola? A práve na svoje narodeniny? A ako by sa vám páčilo, keby vás na jeho konci zakaždým niekto zabil? Pritom, keď sa vysokoškoláčka Tree prebudila, bolo všetko normálne. Hoci, otvoriť oči v posteli cudzieho chlapca, ktorý na vás vydesene zíza, a vôbec nič si nepamätať, to úplne bežné nie je. Lenže Tree je tak trochu neposlušné dievča, ktoré sa s ničím a nikým nepára, a podobné veci sa jej stávajú celkom bežne. A zajtra to bude asi podobné, pretože Tree má dnes narodeniny a večer sa chystá trochu žúrovať. Plány a krčnú tepnu jej však pretne indivíduum s maskou. Keď sa Tree prebudí, nie je ani v nemocnici, ani na onom svete, ale v rovnakej cudzej posteli rovnakého cudzieho chlapca. Že by to bol len zlý sen? To sotva, zvlášť keď sa to, čo sa v ňom odohralo, až príliš podobá prežívanej realite. S ďalším prebudením už Tree začína byť jasné, že sa ocitla v nočnej more, ktorá neskončí, kým neodhalí identitu vraha s maskou. A tak sa stáva vyšetrovateľkou vlastnej vraždy, ktorá má oproti vrahovi jednu veľkú výhodu – vie, čo sa stane v každej nasledujúcej minúte, a môže sa na to pripraviť. Doterajším správaním si však zarobila na peknú hŕstku nepriateľov a pod maskou zabijaka sa môže skrývať ktorýkoľvek z nich. Tree si navyše nikdy nemôže byť istá tým, že ďalšiu smrť prežije. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (455)

lamps 

všetky recenzie používateľa

Ale jo. Nápad super, Jessica Rothe je zralá jít se mnou k oltáři, provedení má své slabší a nedomyšlené chvilky, ale bavil jsem se více než slušně a byl jsem minimálně celou dobu zvědavý, co další den nabídne (a kupodivu se povedl i vývoj vztahu mezi Tree a Carterem). Odhalení záporáka je sice ze scénáristického ranku "někdo to prostě musí být", ale film má mé sympatie za přesně odměřený nadhled a zkrátka za to, že jako ojedinělý žánrový experiment drží pohromadě.... "Proč na mě koukáš, jako bych se vysrala na hlavu tvý mámě??"..... No nádhera. 70% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $4,8miliónaTržby USA $55,683,845Tržby Celosvetovo $125,479,266Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,314,381Tržby za predaj DVD v USA $1,829,039║ Úvod mierne rozpačitý a vďaka herečke v hlavnej úlohe aj otravný ale asi po pol hodinke sa to začne konečne lepšie formovať a v celku aj využívať načrtnutý potenciál. Slušne to zamotá hlavu z pozíciou vraha. Postupne tipujete spolu s obeťou, kto by to mohol byť. Lakačky fajn, občasná dejová hravosť, nápaditosť pri hľadaní možnej presmyčky z resetovania dňa tam padnú na úrodnú pôdu. Záver je možno trošku prekombinovaný ale ešte ako tak v znesiteľnej norme. U mňa v celku prekvapenie, nie je to až tak úplne tuctové. /70%/ ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná oddechovka, která není příliš děsivá, ani napínavá (při dané zápletce ani logicky být nemůže), a ten přechod od protivné sobecké bárbíny k chápající sympatické krásce je taky trochu nakvap (jako byste vzali nůžky, vystřihli prvních dvacet minut Hromnic, a pak posledních deset, slepili je a zbytek vyhodili), ale přesto se za závěrečnými titulky netáhne pachuť ztráty času. Zkrátka taková docela svižně ubíhající a občas dokonce zábavná jednohubka, která v několika momentech dokáže dokonce i lehce zabrnkat na city. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Iritujúca kravina s dávno prevareným konceptom, pri ktorej pozeraní mi bolo asi tak trápne ako pri čítaní komentáru ZlobivéhoFénixe o tom, jak jsou horory letos úspěšné... No ohromně, až ma z toho asi odjebe! Ale možno som už na toto všetko mentálne starý a neochotný privierať oči nad zomierajúcim žánrom a novorodeneckými komentármi. Ledva za dva. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Já miluju filmy s časovou smyčkou. Není divu že i "Všechno nejhorší" se připojilo k filmům jako je "Na hromnice o den více" či "Na hraně zítřka", který se mohou pyšnit plným počtem. Konečně i časová smyčka přišla do hororového žánru a s výsledkem jsem nad míru spokojený. Sice ze začátku mě velmi štvalo chování hlavní postavy, ale jsem rád, že se to postupem času přesunulo do takového stavu, který mi už příjemný byl. Něco takového prožít by neuškodilo některým pipkám co kráčí na tomto světě. :-) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (21)

  • Po první smrti se dialog chlapce s megafonem neshoduje s tím, který říkal předtím. Jeho dialog se každou smrtí Tree (Jessica Rothe) mění, ačkoliv by neměl. (Petr.Pe.8627)
  • Pôvodná maska navrhnutá americkým dizajnérom Tony Gardnerom bola s tvárou prasaťa, a teda motívom, už použitým v sérií Saw. Gardner, ktorý sa v deväťdesiatych rokoch podpísal pod inú slávnu sériu, Vreskot, pre ktorú napísal slávny kostým zabijaka, však neskôr prišiel s nápadom detského kostýmu aký aj zrealizoval do finálnej podoby. Masku mal režisér Christopher Landon vyskúšať v kancelárii a vystrašiť ňou miestneho pracovníka, čo sa aj podarilo a režisér vedel, že je pre potreby filmu tá pravá. (WalterIK7)
  • V prvej scéne je na nočnom stolíku mobil otočený displejom hore. V ďalších scénach je už položený opačne bez toho, aby sa ho niekto dotkol. (Astonko)

Súvisiace novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (viac)

Horor Všechno nejhorší se dočká pokračování

Horor Všechno nejhorší se dočká pokračování

27.09.2018

Společnosti Blumhouse a Universal Pictures oznámili pokračování k hororovému hitu loňského roku Všechno nejhorší. Do hlavní role se vrátí Jessica Rothe (La La Land), snímek tentokrát ponese v… (viac)

Reklama

Reklama