Reklama

Reklama

Odobrať z priateľov 2

  • Česko Odebrat z přátel: Dark web (viac)
Trailer 1

Keď si Matias (Colin Woodell) prinesie domov cudzí notebook nájdený v počítačovej kaviarni, študuje dáta jeho predchádzajúceho majiteľa. A nie sú to hocijaké dáta. Tučný bitcoinový účet a prístup do hlbín Dark Webu sú len začiatok. Už čoskoro spoznáva prepletenú sieť hackerov, ktorí obchodujú s bielym mäsom. Zábava sa skončí, keď Matiasa odhalí pôvodný majiteľ notebooku, desivý počítačový zločinec Charon IV. (Douglas Tait) a rozhodne sa získať svoje cenné dáta späť. Hra sa začína, keď večer Matias skypuje s priateľmi. Charon IV. naďalej požaduje späť svoj laptop, inak zabije Matiasovu nepočujúcu priateľku Amayu (Stephanie Noguerasová). No nielen ju, v ohrození sú všetci Matiasovi priatelia pripojení na Skype - Damon (Andrew Lees), A.J. (Connor Del Rio), Lexx (Savira Windyaniová), Serena (Rebecca Rittenhouseová) aj Nari (Betty Gabrielová). Ich nočné rozhovory a zábava cez počítače budú mať ďalekosiahlejšie dôsledky, než si Matias a jeho priatelia dokážu predstaviť. Matias netuší, do akej nebezpečnej hry všetkých kamarátov nechtiac zapojil. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (110)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Keď pominiem konšpirátorského, megatrápneho duševného mrzáka, najhoršie mi z toho vychádzajú tie dve lesbičky. Zaprvé “bam bam” scéna s prsteňom, zadruhé pokus tej blondíny zahrať to “I’m from Malibu...” atď. Presne viem, o čo sa pokúšala, nevyšlo to. Strašne sa za nich už niekoľko dní hanbím. Horor je to slabý, no úvodných 40 minút, keď nám chcú ukázať, aká sú oni strašne cool zohraná partia starých kamošov, to bolo až nedôstojné. Takú bandu trapákov som dlho nevidel. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Chvílema opravdu zneklidňující, k čemu všemu jsou hackeři schopni se dostat, aniž bys měl šajnu. Možná dokonce první horor, ve kterým má větší roli dark web. Samozřejmě o kvalitě se bavit nemůžeme, když to bylo celý točený na webkamery. Občas trochu přitažený za vlasy, ale dokoukat se to dalo. Co z toho plyne, neberte si v kavárnách cizí Notebooky. ()

Reklama

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Víc jak půlku filmu to vypadalo lépe než první díl, ale v posledních 20 minutách z toho tvůrci udělali "mindfuck", kdy jsou všichni součástí jakési "vyšší hry" hackerů, kteří umí všechno. Největši bizardnosti byly asi, když vrahové procházeli kolem kamer a všechny zrněly, potom programování na Skypu, apod. V jedničce řádil démon na Skypu, ve dvojce hlavní hrdinové bojují proti The Circle, což jsou asi upgradovaní Ilumináti nebo nevím. Menší bolest než jednička, přesto bolest. * ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Unfriended: Dark Web je další z řady snímků, který je natočen přes skype a internetové prohlížeče. Co se musí nechat, tak je příběh. Mě docela oslovil a musím říct, že vůbec nebyl špatný a byl dobře propracovaný. Syndikát, který je v tomto snímku vlastně nepřítel je velice chytrý a nedělá chyby. Herecké výkony tu moc nečekejte ale musím říct, že jsem se těch 85 minut bavil i když to ze začátku mělo slabší rozjezd tak to nakonec vytáhlo slušný finále a ten příběh samotný. 60% ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Otravné a väčšinu času nudné. Keby ste z filmu vystrihli prvých 20 minút, nič sa nestane, pretože sa tam naozaj nič nedeje. Potom prídu hádky, trápne dialógy, ozaj na hanbu, a tomu tlusťochovi sa skoro ksicht nevmestil do skypu. A keď náhodou nerozprávajú, tak máte čítať blbý chat a najsmiešnejšie je, že holka v roku 2018 nerozumie slovu „troll“. Úplne najhorší je ten obraz – skype seká, facebook seká, všetko seká, kurňa čo to tam majú za net? A herecké výkony? Tie začínajú a končia krásnym Fuck you, nič iné títo brigádnici z jednotky protihereckej starostlivosti nedokážu. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama