Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
Krimi / Dráma / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Predloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2019) (S02) 

Prepalene a naivne pokracovanie. Victoria mi rozhodne imponovala o dost viac v Haunting-serii, ako tu. Zvraty, emocne vylevy a klamanie telom, ci afekty v kazdej epizode boli dost otravne. Uz neviem, od ktorej epizody, ale rychloposuv pomohol. :) Slabsi priemer, ale poriadny dejovy gulas. ()

Nový začátek (2019) (S02E01) 

Velmi potesila Victoria Pedretti, ktora bola vynikajuca v The Haunting serii. Co bol pre mna jeden z hlavnych dovodov, preco som sa rozhodol k serii vratit, hoci som uz z tej prvej uneseny vobec nebol. Tu mi vsak pride az prilis "milucka" a "prvoplanova". Zeby scenar? Plus, uz mi nepridu tie hlasky odohravajuce sa v hlave nasho posahanca moc originalne. Vysvetlenie priebehu udalosti v zavere dalo k tym "nahodam" aspon ciastocne vysvetlenie, hoci stale to zavana lacnou rom-com. Zatial slabota. 45% ()

Jen na okraj (2019) (S02E02) 

Tusim je to dialogmi, ale hlavne tym, ze mam stale pocit, ze sa divam na naivnu kopirku Dextera pre nastrocnych. Prilis vela mis-mas scen, ktore sice prekvapia a mozno i na chvilku pobavia, avsak ako celok pri sledovani konania postav nedavaju pozornemu divakovi zmysel. A to ani s velkym nadhladom. 40% Dufam, ze nebude nutny rychloposuv a budu stacit aspon "epizodky" vnutri "epizody". ()

Súvisiace novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama