Reklama

Reklama

Nolan a Lopezová sa vydávajú preskúmať potenciálnu hrozbu, akú predstavuje istý Marvin Reynolds, ktorý sa nepovažuje za občana, a preto neuznáva zákony. Po tom, čo policajti konfrontujú samozvaného suveréna, vypukne chaos a Reynolds začne na oboch policajtov strieľať z ukrytého samopalu. Nasleduje dramatické prenasledovanie po celom Los Angeles. Policajtom sa kráti čas, obáva sa totiž ďalšieho krvavého útoku šialeného teroristu. Bradforda vyvedie z miery nečakaný príchod jeho sestry, ktorá plánuje rekonštrukciu ich rodinného domu, aby ho neskôr mohla predať. On sa s tým však odmieta zmieriť. Harperová musí bojovať za svoju rodinu po tom, čo zistí, že jej bývalý manžel sa chce znovu oženiť a presťahovať do San Francisca spolu s ich dcérou. Lopezová a Evers sa pohádajú pre situáciu, v ktorej sa ocitli. Angela a Wesley absolvujú prvú manželskú hádku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

EricNor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nerozumím, proč se tvůrci rozhodli zopakovat režijní experiment ze suverénně nejhorší epizody celého seriálu. Převážná většina epizody je snímána kamerami umístěnými na tělech policistů. Skoro se na to nedá koukat. Zápletka je navíc hrozně nablblá. Nejhorší epizoda celého seriálu ()

Reklama

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Když se podezřelý pokusí napadnout Nolana (Nathan Fillion) lopatou, tak ho Lopéz (Alyssa Diaz) shodí na zem. V dalších scénách už se lopata na zemi neobjeví. (Pito126)

Reklama

Reklama