Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco papež Pius XIII. leží po náhlém infarktu v kómatu, jeho stoupenci se vroucně modlí za zázračné uzdravení. Jelikož ve vzduchu visí hrozba teroristického útoku i nebezpečí, že se Pius stane předmětem zbožňování, na kardinála státního sekretáře Voiella je vyvíjen tlak, aby dosadil do úřadu nového papeže. Konkláve však ustrnulo na mrtvé bodě a Voiello učiní ukvapený krok, který uvrhne církev do ještě většího chaosu. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (18)

Marius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naprosto neskutočná vec, z openingu disco jebtišiek som si temer strekol a zvyšok rozhodne nezaostal. Fascinujúca reminiscencia súčasného "heretika" na stolci Františka, dotiahnutá do extrému a hlavne perfektný Voiello. A bude schizma, ne že ne. Sorrentino nehrá podľa seriálových pravidiel, ide si svoje a to je dobre. V tomto sa podobá Lynchovi. A to je tiež dobre lebo ide kvalitatívne rovnaké bomby len inak natreté. 10/10 ()

baclajean 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veci nabrali šialený spád, dynamika tejto časti predčila dynamiku celej prvej série dohromady. Bolo jasné, že to novozvolenec dlho nevydrží, no takmer - ľudovo povedané - prišiel na psa (Voiella) mráz. John Malkovich je písaný ako účinkujúci v časti, v ktorej sa objavil na jednu sekundu. Toľko k prvej časti, ktorá dozaista priláka diváka aj k tým ďalším. ()

Reklama

barteca 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ten Sorentino ještě není v klatbě ? Úžasný scénář, tak promakaný a vrstevnatý, přitom to podává tak lehce stylem a vtipem Romanzo popolare. Je to filmařský Bůh, proto zvládl zaneprázdněného J. Lawa odpočívat chytře v komatu, geniálně dosadil Malkovitche a nový prostor využil k novým provokacím bez bázně a hany . Sláva mu ! Klidně dám deset hvězd. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Vizuální manýrismus tak urputný, až jsem měl nutkání hodit telku z okna. Jenže co naplat, Sorrentino je možná pozér, který se opájí barvami a hrátky s kamerou, ale nakonec jsem se po půlhodině zpěčování podvolil a začal z plna hrdla užívat. Drive posledních deset minut je jak od Greengrasse. Tady tuším velký dobrý… ()

Galéria (310)

Reklama

Reklama