Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Tvorcovia:

Tim Miller, Jennifer Yuh

Kamera:

Ken Seng

Hrajú:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Recenzie používateľa BroDan270 k tomuto seriálu (6)

Love, Death & Robots (2019) 

Love, Death & Robots je úžasná zmes krátkych animovaných príbehov, ktoré zdieľajú aspoň jednu z v názve uvedených prvkov. Rôznorodé animácie (niektoré viac a niektoré zas menej oku lahodiace), dostatok nahoty, krvi, sci-fi (steampunk, cyberpunk, vesmír a mnoho ďalšieho), vtipu, ale aj hlbších príbehov s dych berúcimi plot-twistami. Najlepšia epizóda je za mňa jednoznačne Behind the Aquila Rift. A hneď za ňou Zima Blue a Secret War. ()

Svědectví (2019) (S01E03) 

Nádherný vizuál, niektoré pohyby vyzerali veľmi realisticky, až premýšľam, či to miestami nebolo robene rotoskopiou. Koniec bol veľmi predvídateľný a myslel som, že strhnem hviezdičku, ale výmena rolí ma prekvapila. ()

Požírač duší (2019) (S01E05) 

Ako by povedal súdruh Dyatlov: "Not great, not terrible." Premýšľam však, ako veľmi miluje prekladateľ (do českých titulkov) slovo "píča". Samozrejme, ak sa to hodí, beriem. Ale cpať to ešte aj do "What the fuck", preložené ako "Do píče!" To je už otravné. ()

Pomocná ruka (2019) (S01E11) 

Úžasná animácia, pri ktorej som prvú minútu zízal na hlavnú protagonistku a premýšľal, či ide naozaj o animáciu alebo skutočnú herečku. Taká krátkometrážna Gravitácia s troškou nechutnosti. A to som si najprv myslel, že si dáva dole rukavicu, pretože sa chce zahrať na Iron-mana ako Mark Watney v Marťanovi. ()

Zimova modř (2019) (S01E14) 

Nádherný príbeh umelca, ktorý hľadá podstatu života, to najväčšie veľdielo, až kým si neuvedomí, že ho dosiahol už na samotnom počiatku. Animácia však nie je príliš oku lahodiaca, to však na hodnotení nič nemení. Opäť úžasná short-story podľa predlohy od Alastaira Reynoldsa. Až mám chuť si kúpiť jeho zbierku poviedok. Škoda, že je tak ťažké ju zohnať. ()

Alternativní historie (2019) (S01E17) 

Prvotný nápad ma nadchol, čakal som ale asi skôr reálnejšie udalosti. Čo ak by sa utopil ako malé dieťa (naozaj sa skoro utopil) alebo čo ak by ho ten francúzsky vojak na fronte počas 1. svetovej zastrelil a neušetril. Vzišla z toho však naozaj kokotina, aj keď musím povedať, že v tom dobrom slova zmysle. Aj keď to na mňa až tak nezapôsobilo, no Gluugsnergluug ma dostal do kolien 🤣🤣 Aj sexuálny maratón s viedenskými prostitútkami vyzeral lákavo, hoc sa končil smrťou 🤣 ()

Súvisiace novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (viac)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (viac)

Reklama

Reklama