Reklama

Reklama

Beštiálna svokra

(TV film)
  • Česko Vražedné instinkty (viac)

Obsahy(1)

Claire (Barbara Williams) vždy milovala svojho syna Jima (Mark Collier) a svoju vnučku Sydney (AlexAnn Hopkins), ale nedarí sa jej zblížiť so svojou nevestou Allison (Kristen Dalton). Keď Allison ohlási veľké povýšenie v práci, kvôli ktorému sa s celou rodinou bude musieť presťahovať, materinské inštinkty Claire sa posunú na znepokojujúcu úroveň, keď začne manipulovať, klamať a dokonca aj vraždiť, len aby svojho syna a vnučku udržala pri sebe... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

John80 

všetky recenzie používateľa

Slušný Thriller o psychopatickej svokre,  ktorá zavrazdi vlastného manžela a pomste svojej neveste ,ktorá ju prehliadne a tak padne aj pár vrážd zo strany svokry 3* ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už začiatok naznačí, do akej trápnosti sa budeme uberať. Starý chlapík si ide po Viagru, lebo chce omrdať svoju vráskavú ženu. A ona ho zrazu zhodí zo schodov. Bez motívu, len tak, lebo sa toho coitu už asi po rokoch prejedla. Ale ten pád zo schodov je taký teatrálny, že by sa pri ňom nezranil ani človek so zasadrovanými rukami aj nohami, nie to ešte pomerne statný, vysoký muž. Komédia pokračuje v podstate celý čas, 30 kilová starenka vraždí ako na páse, nepremôže ju nikto. No a samozrejmosťou je, že policajti sú gumy bez mozgu. Aspoň toto bolo podľa skutočnosti. ()

Reklama

cottys odpad!

všetky recenzie používateľa

Totální kokotina od úvodních vteřin. Zjevně psychicky labilní tchyně bez jediného, ale opravdu skutečně bez jediného důvodu, zabije svého manžela!? K tomu herecké výkony hodné laciného péčka. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama