Reklama

Reklama

Queen & Adam Lambert: Show musí pokračovať

(TV film)
  • Česko Queen & Adam Lambert: The Show Must Go On (viac)

Obsahy(1)

Tento dokument zachytáva Adama Lamberta, ktorý prevzal spevácky mikrofón po Freddiem Mercurym v legendárnej skupine Queen. Spolu s ním uvidíte Anastaciu, Davida Bowieho a iných... (RTVS)

Recenzie (24)

Makky 

všetky recenzie používateľa

Rekapitulácia existencie Queen po Fredyho smrti až doteraz. Aké mali členovia pocity, na čom pracovali a ako sa vysporiadali s celou situáciou. Čo vyskúšali a nakoniec ako sa dopracovali až k Adamovi. Je to zároveň reklama na súčasný Queen s Adamom Lambertom, oslava ich symbiózy, vzájomného rešpektu a porozumenia si. Fantastický dokument. Myslím si, že v niektorých fanúšikoch dokáže vyvolať ešte lepšie pocity než Bohemian Rhapsody. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Adam Lambert je úžasný spevák, fakt klobúk dole, skvelý rozsah, žiadnu pesničku nepokazí a zaspieva aj toho Freddieho. Ale predsa je len počuť, že ten Freddie bol proste nedostihnuteľný, neskutočný hlas, keď mu nedokáže ani po desaťročiach nikto konkurovať. Veľmi dobrý dokument, hoci tej teplej zložke sa nemuseli toľko venovať, ale to dne suž musí byť. ()

Reklama

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Vydařený dokument, který dává nahlédnout do toho, co stálo za tímto fenomenálním spojením legendární skupiny a talentovného zpěváka a performera. Musím říct, že jsem o tom mnoho nevěděla, ale po shlédnutí si u mě jak zbylí aktivní členové Queenů, tak Adam Lambert získali o to větší respekt. Jasně, Freddie je nenahraditelný, ale to by nemělo bránit talentovaným umělcům vystupovat i nadále a tvořit tak nové nezapomenutelné zážitky - jak pro sebe, tak pro obecenstvo, které si je žádá. Za mě jde o báječný revival nesmrtelných hitů v novém podání. Adam Lambert získal své místo mezi Queeny naprosto zaslouženě. ~(4,0)~ ()

nascendi

všetky recenzie používateľa

Vydarený dokument o neuveriteľnej náhode, ktorá spojila Adama Lamberta so zvyškom hudobníkov skupiny Queen, ktorá už bola prakticky v stave klinickej smrti. A podarilo sa takmer nemožné. Queen s Adamom Lambertom oslovili ďalšiu generáciu fanúšikov a napriek nenahraditeľnosti Freddieho Mercuryho dokázali "káru táhnut dál". ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Queen bol fenomén a bude stále. Jedna z najlepších kapiel (pre mňa najlepšia) sveta nemôže nikdy vymiznúť z nášho sveta. Zmŕtvychvstanie po Freddyho smrti je obdivuhodné a vďaka nezlomnej viere a náhodnému stretnutiu s americkým talentom Adamom Lambertom je Queen stále živý. Dokument reflektuje na slávne časy, ale venuje sa hlavne ceste k novým začiatkom. P.S. Už sa teším na živé stretnutie na koncerte v Londýne 17.6.2021 v rámci turné The Rhapsody Tour. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama