Reklama

Reklama

Chlap na striedačku

  • Česko Chlap na střídačku (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pätnásť rokov vydatá Zuzana jedného dňa zistí, že jej manžel Jiří má už dlhšiu dobu pomer s inou ženou. Zuzana neváha, rozhodne sa svoju sokyňu Lenku navštíviť a dať jej netradičný návrh. Jej plán je priam škandalózny. Navrhne jej, aby si starostlivosť o Jirku rozdelili a urobili tak z neho chlapa na striedačku. Lenka po prvotnom šoku súhlasí a obe ženy predstavia tento nový spôsob života Jirkovi. Teda skôr ho postavia pred hotovú vec. Čo sa zdá všetkým zo začiatku ako perfektný plán, kedy je Jirka jeden týždeň s manželkou, druhý týždeň s milenkou, sa nakoniec môže stať pre všetkých nočnou morou. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (227)

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Už jsem si, bohužel, zvykl na to, že mi žánr komedie uvedený u českých filmů zpravidla garantuje velice nudný zážitek. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Tvůrci se tradičně rozhodli věnovat product placementu před filmařinou, a ani se jim nedivím, tyto snímky se přece točí kvůli sponzorům, tak proč myslet i na diváky? U mě to už po několikáté v řadě svou "nenápadností" vyhrála něžně do děje zakomponovaná reklama firmy Bandi, ta psala. Jinak to už byla tradice tohoto žánru: žádná sympatická postava, naprosto zoufalé pokusy o vtip, homosexuálové- splněno (i když mám pocit, že se k nim tvůrci zachovali značně nekorektně, tady vidím šanci na žalobu), námět ucházející- provedení děsné. Jen mi bylo líto paní Janžurové. ()

bari68 odpad!

všetky recenzie používateľa

.....Tu sme si tak jeden večer s manželkou pustili tento film..., no a dlho som potom ju ešte počúval jej vďaky za vydarený večer. Keď som sa jej opýtal na jaké hodnotenie to vidí ona ( ja som sa nemohol rozhodnúť medzi odpadom a 1*), len na mňa pozrela a opýtala sa, či tú otázku myslím vážne?! ...Takže v skratke o tomto zážitku, film nemá cenu rozoberať. ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Jiří Langmajer jako Jiří, kterého si pro provalení nevěry po týdnu střídají milenka a manželka tak nějak dle dohodnutých pravidel. Námět snad i potenciálně dobrý, ale to provedení bída. Nemělo to šťávu a ani ne moc vtipu, ikdyž tři pět věcí pobavilo. Herecky to táhne Langmajer bez něj by to byla sotva jedna hvězda, ale je to ten tip role o které v rozhovorech prohlásil, že to je takové poprcávání. ( taky tady běhá po delší době nahatej ) Film, na který si pár dní po televizní premiéře už nikdo nikdy nevzpomene. ()

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Tak tentokrát dáme ošlehanému padesátníkovi Langošovi tolik sexu, že se z toho posere. Příběh plný odvahy a boje za svá manželská i milenecká práva v pár kulisách luxusních bytů s pár postavami, jedním pražským mostem, skůtrem, jo a abych nezapomněl s dvěma homosexuálama, aby nám to velkoměsto bylo kompletní. Přidáme pár hlášek z kameňákova a nějaký ten product placement. Pro lidi, co je film Teorie tygra moc duchaplný a nedokoukali ho, zkopírujeme nápad na předstíranou slabost pro dosažení nirvány mezi dvěma ženami...souhlasím s názorem zde na csfd a ptám se též, jakou super komiksovou postavu Jiří hrál, že se o něho tahaly tak energicky dvě ženy? 35% ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Keď odhalíte manželovu neveru, nevykopnete ho z domu ale rozdelíte si ho s jeho milenkou. Aby si toho debila užila aj ona. Herecké obsadenie: Osobne nechcem hanobiť herecké umenie Jirku Langmajera ale nepripadá mi ako chlap kvôli ktorému sa oplatí robiť taký povik ale to je iba môj názor samozrejme. Prevedenie: Je to mega bizardné aj samo o sebe a ak si k tomu ešte pripočítame homosexuálneho najlepšieho kamoša tak je to už trocha cez. Pocity: Film stavia ženy, do rolí trpiteliek odkázaných na existenciu muža čo je zjavne dôvod dosť vlažného hodnotenia zo strany nežného pohlavia. Film priamo navádza k nevere a ukazuje že sa dá toto spoločenské fopaux nijako tolerovať. Pre mňa osobne je to najvyššia forma zneuctenia manželky a s ňou aj celej rodiny a preto bol môj smiech silený a vlastne som sa iba pousmial nad absurdnosťou celého tohto filmového počinu. Pridaná hodnota: Sociálne scifi bez pridanej hodnoty. 24% ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)

Reklama

Reklama