Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po autonehode sa nájde mŕtvola spolujazdca, ktorý však nezomrel na následky samotnej nehody. Vodič skončil v nemocnici vo vážnom stave. To, čo sa spočiatku javí ako obyčajná autonehoda, privedie brnianskych kriminalistov pod vedením ich šéfky Karin (Jitka Čvančarová) a jej pravej ruky Davida (Jiří Dvořák) k odhaleniu nespravodlivosti, krívd a tajomstiev minulosti. Do vyšetrovania sa opäť zapoja ďalší skúsení detektívi Martin (Michal Isteník) a Sabina (Petra Bučková). Karinin brat Erik (Karel Heřmánek ml.) sa navyše pustí do vlastného vyšetrovania a odhalí stopu vraha žien, ktoré sa až príliš nápadne podobajú na jeho sestru. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (34)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Za mě teda to nejhorší na konec. Případ úplně o ničem, vrah opět jasný po pár minutách. Taky jsem vůbec nechápal chování všech postav vůči Táborskému, který tu je vyobrazen jako chudák vdovec, ale chovaj se tu k němu jako k nějakému lidskému odpadu. Jitka a její kila při naháněčce ve sklípku spíš komické, než že by reálně mohla někoho dopadnout. Případ okolo bratra vyřešen za pár minut, s dost nepravděpodobným závěrem uprchnutí bratra na druhý konec světa. ()

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tomu Renč nakonec nasadil korunu svými oblíbenými motivy akce, násilí, krve a řvaní, se kterými neumí pracovat. Nemá dost vkusu a filmařského citu na to, aby scény s těmito prvky nakonec vždycky nevyznívaly křečovitě, uměle a trapně. Asi to měl být super napínavý případ na závěr, ale vyšla z toho parodická a křečovitá nuda. 1*. ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Více méně očekávané finále, kdy se propojí děj Karininého bratra s Lukášem, kterého zachránil v blázinci před oběšením. Pořád jsem čekal nějaký brutální zvrat, něco, co by totálně propojilo Lukášovo chování s Erikem, ale nic, absolutně nic. Čili došlo jen na vyúčtování křivd, ke kterým vlastně ani nedošlo. Tohle fakt zklamalo. Hlavní případ bouračky a vraždy muže nabyl špatný, taková tradiční detektivka s normálním závěrem, kdy pachatel ani nelituje svého činu, protože sociálně toho ani není schopen. Průměr, který měl vyšperkovat celý seriál, což se bohužel nestalo. ()

pavel13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Vrcholnej humus, co v televizi bylo v poslední době k vidění, kromě nesmyslnejch názvů co tam zaznívají, jako například  nějaká firma elbípítiártý, tak kamera je šílenost. Buďto je všechno ve tmě, nebo jsou úplně vypatlaný barvy, nepřirozený a škaredě do šeda. Jakoby všechno pod mrakem,ale není to podle oblohy pravda. Nesledovatelnej a odpornej seriál. Zlatej major Zeman. NAvíc zalepený značky výrobců aut a vůbec není vidět nic z reálií. V budoucnu asi nesledovatelnej pořad, protože nikdo neuvidí v čem se jezdilo, co se pilo, co se jedlo atp...  Paskvil poplatnej době.... ()

Dechman 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ten brat Čvančarovej musel byť ozaj nejak postihnutý, keď hľadal podľa mapy najprv kapličku, potom káble vysokého napätia a čuduj sa svete pri zakreslenej obci na tej istej mape mal jej názov ?!? :D , už mu chýbalo len prelepené oko a námornícky klobúk...no nič séria pobavila, kopec nepresností, nelogiky a záver teda ustrihnutý pri reve vyšetrovateľky, ktorá bola takmer celý seriál pokojná pri horších veciach a hlavne nikoho netrápilo, že jej brat len tak zmizol, nikto ju ani tú zachránenú nevypočul asi, jej matka napomáha zločinu a ona sa tvári, že veď Ti večer vynadám...dosť divná teda mord parta :D ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Při odhalení vraha hraje skladba „Machinery“ od belgické hudební skupiny Warhaus. (Doomcourier)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,4 mil. diváků (15+), byl to nejlepší výsledek po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama