Reklama

Reklama

V siedmom nebi

(seriál)
Dráma / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvorcovia:

Brenda Hampton

Hrajú:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(viac)

Recenzie (213)

Darkslayer 

všetky recenzie používateľa

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Čím více dílů vidíte, tím jde hodnocení dolů. A je docela možné, že se mé hodnocení zasekne na jedné hvězdičce, protože sestra si to nahrává. Každopádně tu jednu dávám jen za Jessicu Biel.. Já mám pro ní velkou slabost.. :-) K datu 29.9.08 Snižuju na tu "slibovanou" jednu hvězdičku. Protože, aby v každém díle řešili válku v Iráku a že je to správné a tak podobně.. to ne.. ()

Reklama

BLADER 

všetky recenzie používateľa

Povedzte, verili ste niekedy, že sa americký sen môže stať skutočnosťou? Nie? Tak sa pozrite na tento seriál a potom budete vedieť, že zrejme tak ľahko to ani nepôjde, pretože ak by americký sen znamenal TOTO, tak by bol riadne odtrhnutý od reality. Prvé série sa, jednoducho povedané - dajú, s tými novšími je to už trochu horšie. Deti vyrástli, prišli nové postavy a všetko ma to nejako prestalo baviť. Prv som bol schopný pozerať sa na tento seriál trebárs aj každý deň, ale teraz by to nešlo. Niečo sa zmenilo, buď seriál, alebo ja. Ale asi oboje. ()

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Jak to tak bývá, tak některé díly byly dobré, některé slabé, ale některé byly bombastické. Například díl Panic z 5.řady nebo Řekni kdo? z druhé řady, vynikající a vtipné. A hlavně se mi na tomto seriálu líbí, že z každého dílu plyne i nějáké poučení, ale že to do vás dostanou takovou vtipnou formou. Např. v díle Řekni kdo se Simon tak snažil přesvědčit Matta,v rámci experimentu, že se zmenšuje, až tomu sám začal věřit. :) A hlavně tu hraje krásná Jessica Biel. ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

PREBOHA! 45%? To je sakra ako možné? Dobre, dobre - prvé série sú tak na 30%, ale to čo prišlo potom ... preboha! Pár príkladov: rodinný rozhovor: "Otec, mám podozrenie, že váš syn, teda môj brat, už sexuálne žije a nie v manželskom zväzku. Nemal by si ho karhať, ale radšej by si ho mal poučiť o antikoncepcii!" ... "Máš pravdu synak" ______ "Prečo si zničila telocvičňu? Si na drogách, si v gangu, navádzal ťa na to svojimi textami Marylin Manson?" _______ Syn pastora zabije človeka a len tak sa mu to "prepečie". Ó áno a to najlepšie - scenár. Najradšej som mal toho blondiaka, kamaráta najmladšej dcéry, ktorý stále povedal nejakú múdrosť a každý dospelý mu na to prikyvoval. Avšak v posledných sériách ho bezkonkurenčne pretromfli malé dvojičky. Toto nemá chybu. Tí parchanti sú ešte horší herci ako ten bastard z The Ring. Pseudo-scenáristi sa im snažia napísať vtipné scény, ale oni ich svojim neherectvom úplne ničia. Ehm, vlastne nie, oni ich robia nezabudnuteľnými. Ako inak okomentovať to, že sa stále pozerajú "kdesi vedľa", alebo že v scénach, kde má jeden doplňovať druhého, je medzi jednotlivými replikami niekoľko sekundová medzera? .... No a to najlepšie - diel, kde všetci hovoria o tom, ako treba voliť - nakonci všetci priamo do kameri! Aj deti! A ešte by som zabudol - "vynikajúce" sú časti, kde rozoberajú toleranciu náboženstiev, irackú vojnu ("bojujú za nás, musíme pri nich stáť ..."), či rasovú neznášanlivosť. Hodnotenie je jasné - čistý odpad. Nezachráni to ani Ashlee Simpson. Tá nech radšej spieva a nech sa vyhýba takýmto ODPADom .... ()

Galéria (334)

Zaujímavosti (12)

  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)

Súvisiace novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (viac)

Reklama

Reklama