Reklama

Reklama

Rachot

  • Česko Rachot (viac)
Trailer 1

Akčné animované dobrodružstvo, v ktorom malé monštrá a príšerky súperia v športových zápasoch ako atraktívny bojovníci. Vitajte v svete, v ktorom môžu príšery a ľudia pokojne koexistovať. Dokonca sú krotké a zápasenie príšer rozkvitlo do podoby uznávanej športovej atrakcie. Lukratívny biznis v podobe exhibičných zápasov je však tvrdý. Winnie sa napriek tomu chce presadiť ako manažérka a ísť v otcových šľapajach. Winnie si teda vyhliadne roztomilé monštrum Steva Stupendousa a z neskúseného smoliara a outsidera chce vycvičiť úspešného zápasníka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (26)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Ako spomenul uživateľ Arsenal83, kombínacie wrestlingu a príšer do animovaného filmu velmi nepatrí. Možno ak by daboval nejakú postavičku napríklad taký The Rock. Avšak dosť rýchlo to zbehlo a nudiť som sa nezačal. Ale určite slabší animák ktorý by som neodporučil. Ešte sa vojde do toho neškodného priemeru. 3* ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Rumble ako reklamný produkt WWE od WWE films je zároveň povinnou jazdou pravého fanúšika wrestlingu. Lenže čo tí ostatní. Animácia bola obstojná, miestami veľmi vydarená, scény sprevádzalo množstvo wrestlingových výrazov a situácií ako z reality, avšak absolútne absentoval humor. A to aj taký ten inteligentný pre dospelých, tak aj bum bác humor pre najmenších. Pozerať rozprávku bez vtipu vám 104 minút pocitovo predĺži na dvojnásobok. Vlastne tu nie je ani veľmi čo komentovať. Toto nie je rozprávka ako ju moderná doba potrebuje. Je to proste obstojne animovaná nuda, ktorá vás zdolá na submission. Tap, tap, tap. Slabučké. A neviem či to je do rozprávok potrebné, dokonca možno ani vhodné, ale dievčence boli animované veľmi sexi. Dám dve hviezdy a označujem za sklamanie. ()

Reklama

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Animovaný wrestling s outsiderem, který překvapil. Klišé vedle klišé, předem jasný příběh, ale sympatické příšery, pěkné animace a svět wrestlingu mám prostě ráda, tak proč ne. Příjemná pohodovka, která mě bavila víc, než polovina animáků nasazených do kin. Kdo tvrdí, že do wrestlingu tanec nepatří? ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: V hre je záchrana štadióna aj česť celého mesta. Outsider sa musí postaviť svetovému šampiónovi a jediné čo vie je tanec. Herecké obsadenie: Dosť som sa tešil na premakaný hlas Terryho Crewsa (nar. 1968, USA) ale že by som z neho padol na zadok to sa teda povedať nedá. Prevedenie: Rozprávočka plná všetkých možných klišé ktoré sme už bohužiaľ videli a neprichádza v tomto smere s ničím prevratným. Celkom dobrá animácia príšeriek, na ktoré sa dalo pozerať. Pocity: Nakoľko som  na to musel pozerať z veľkej miery ako na vykrádačku žánru "First person hero" aj to vo veľmi slabom odvare, tak to jednoducho musím hodnotiť kriticky. Vôbec žiadna emócia sa nedostavila. A popravde som ku koncu viac fandil Tentakkullovi... Pridaná hodnota: Priemerná rozprávka s priemerným prevedením. 50% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Síce len tri hviezdy, ale o to silnejšie a na pomery Netflixu jeden z tých lepších počinov. Slušná animácia, WWE príbeh spojený s Kaiju a tanečnou školou a máme tu Rumble. Len škoda, že otec bol lepší ako syn, ale tak to už býva. Vo výsledku nič extra, ale určite žiadna hanba a ešte to navnadilo na zhliadnutie buď serióznej športovej série ála Rocky, alebo jej sci-fi odnož Reel Steel. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (1)

  • V úvodním zápase, kde se utká Tentacular proti Kingu Gorgemu, tak druhého zmiňovaného moderátor označí jako „British Bulldoga“, což je přezdívka skutečného wrestlingového zápasníka z osmdesátých a devadesátých let. (sQelle)

Reklama

Reklama