Reklama

Reklama

Príbeh z napätého sklonku 60. rokov minulého storočia, kedy v Spojených štátoch vrcholili hnutia za občianske práva a na čele FBI stál radikálny J. Edgar Hoover (Martin Sheen). Informátor FBI William O'Neal (LaKeith Stanfield) sa infiltruje do illinoiskej pobočky Strany čiernych panterov, aby sledoval ich charizmatického vodcu Freda Hamptona (Daniel Kaluuya). Obratný O'Neal ľahko manipuluje svojimi kolegami aj tými, pre ktorých pracuje, najmä so špeciálnym agentom Royom Mitchellom (Jesse Plemons). Hampton posilní svoj politický vplyv, keď sa zamiluje do revolucionárky Deborah Johnsonovej (Dominique Fishback). V O'Nealovej rozorvanej duši medzitým zúri morálny boj. Mal by sa postaviť na stranu dobra, alebo má Čiernych panterov za každú cenu zničiť, ako to požaduje sám riaditeľ FBI J. Edgar Hoover? (TV Markíza)

(viac)

Galéria (21)

Súvisiace novinky

Nejlepší letošní filmy podle Baracka Obamy

Nejlepší letošní filmy podle Baracka Obamy

19.12.2021

Jako každý rok, i letos si bývalý americký prezident a zároveň obří filmový fanoušek Barack Obama sedl, aby sestavil své oblíbené kulturní žebříčky. Vedle knížek tak došlo pochopitelně i na filmovou… (viac)

Nominace na Oscara zveřejněny

Nominace na Oscara zveřejněny

15.03.2021

Dnes ve 13:15 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací pro 93. ročník Cen americké Akademie filmového umění a věd, během nějž manželský pár Priyanka Chopra Jonas a Nick Jonas… (viac)

Reklama

Reklama