Reklama

Reklama

Do kríža

(relácia)
TV spot
Publicistický
Slovensko, 2020, 53 min

Obsahy(1)

Diskusná relácia. (RTVS)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (14)

AndyMars 

všetky recenzie používateľa

Je super, že máme diskusiu tohto typu, lebo je ich málo. Pišta po čase odišiel, ale zase sa otvoril priestor pre ďalšieho hosťa. Témy zaujímavé a aj také, ktoré sa inde nepreberajú, ale sú dôležité. Kľudne by tomu neuškodila ani dlhšia stopáž, lebo keď už, tak nech sa vec preberie dôkladne. Mimochodom, túto reláciu chceli zrušiť, lebo očividne niekomu prekážala. A mňa teší, že ostala. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Áno, presne tak, peniaze a moc sa stali božstvom. No to ešte samo o sebe nemusí znamenať tragédiu, pravda, kým ľudia s takto nastaveným rebríčkom hodnôt nezačnú riadiť štát. Všetko ostatné ( Slovensko a jeho občania) sa potom ocitne na vedľajšej koľaji. Doterajšie vlády nám za uplynulých tridsať rokov zabezpečili na ďalších tridsať (až šesťdesiat) rokov istý zánik, z ktorého nás už ani Európska Únia nevyvedie. Vyľudňovanie už začalo a "všade najlepšie, len nie doma" sa stalo novým porekadlom. Posledné zbytky národa sa potom skoncentrujú v okolí Bratislavi, zvyšok štátu sa domieša rumunmi, ukraincami, maďarmi, hocikým.. No čo, veď nie také národy, aj keď nie vlastným pričinením už zanikli alebo vyhynuli. Ja ako niekdajší patriot, som nad tým už aj zaplakal, ale bola to už dávno posledná kvapka v pohári.. ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

Moderátor je neskutočný debilko a diletant, ktorý si pozýva hostí, len aby sa utvrdzoval vo svojich chorých a zaostalých myšlienkových pochodoch. Dáva priestor konšpiráciám, nemá problém brať hoax za fakt, vyberá si kontroverzné témy, ktorým nerozumie, pretože je diletant. Neraz si pozýva kontroverzných hostí, ktorí by priestor vo verejnoprávnom médiu dostať nemali. Jeho známy raz priznal, že Daniška takýto (náboženský fanatik a zabednenec) pred 20 rokmi ešte nebol, čo sa mu stalo neskôr, nevedno. Asi nejaká trauma, ktorá mu zablokovala správne fungovanie mozgu. Chorý moderátor, chorá relácia. Keď tam bol ešte Chrappa - ten v pravý čas radšej vycúval, keď videl, kam o nestranný Daniška ťahá - bola tam aspoň aká-taká brzda. ()

Hamaradža odpad!

všetky recenzie používateľa

Vrchol neprofesionality. Po zhliadnutí dvoch celých dielov nerozumiem, kto tento koncept schválil (je veľmi nejasné kto je diskutujúci a kto moderátor, najmä zo strany neustále zavádzajúceho konzervatívneho demagóga J. Danišku, ktorý rád skáče do reči hosťom, nenecháva ich diskutovať a preceňuje svoj intelekt) a najmä, prečo z peňazí daňových poplatníkov. Miestami táto diskusia troch konzervativcov proti jednému liberálovi pripomína bukkake. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Ak máte pocit, že Daniška je zlý moderátor, pustite si diskusie na TV LUX!! Problémom diskusných relácií na STV je fakt, že moderátori už dávno nezachovávajú starú dobrú nestrannosť. A tak sa jednotlivé relácie stávajú platformami na potvrdenie si svojho (moderátorovho) svetonázoru. Tak sa stalo Do kríža hlásnou trúbou náboženského konzervativizmu, Večera s Havranom arénou bojovného progresivizmu a Silná zostava deklaráciou liberálneho feminizmu. Na prvý pohľad je to rozdeľujúce a smutné, ale má to jednu výhodu: Každý si môže vybrať svoju "bublinu" a vopred vie, čo dostane. A to je vlastne dobre. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama