Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamelému čínskemu taxikárovi Jimmymu Tongovi (Jackie Chan) by celkom stačilo, keby našiel dámu, ktorá by s ním išla na rande. Je síce dobrák, ale zároveň magnet na problémy a na ženy má smolu. Keď sa mu s jeho posledným zákazníkom podarí ujsť bande zabijakov, dočká sa zaujímavej a záhadnej ponuky na novú prácu: má robiť osobného vodiča bohatému Clarkovi Devlinovi (Jason Isaacs). S tým, že bude presne plniť jeho rozkazy, na nič sa nebude pýtať a hlavne sa nebude dotýkať jeho smokingu... Vzápätí sa však ich auto stane terčom útoku, pri explózii bomby je Devlin ťažko zranený a skončí na jednotke intenzívnej starostlivosti. Keď sa Jimmy vráti do Devlinovho domu, neodolá a vyskúša si jeho smoking. Kým sa stihne spamätať, oblek nad ním prevezme kontrolu! Devlin je v skutočnosti tajným agentom a jeho smoking - supermodernou výbavou, vyvinutou v laboratóriách a dielňach agentúry CSA! Ten, kto si ho oblečie sa môže stať nielen úžasným tanečníkom, ale predovšetkým dokonalým bojovníkom, ktorý zvládne veci nevídané - vyhýbať sa guľkám, bežať rýchlo ako pretekárske auto, chodiť po stenách, ovládať kung-fu, nad ktorým by i Bruce Lee zbledol závisťou. A napriek tomu, že Jimmy nie je vývojom situácie veľmi nadšený, nezostáva mu nič iné, ako sa pustiť do záchrany sveta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (249)

dO_od 

všetky recenzie používateľa

#27 Jackieho Chana nemusím, ale co předvádí tady už u mě balancuje na hranici absolutního výsměchu jeho "hereckým" schopnostem. Ale svalovat vinu za debilní scénář, mizerné triky a něco co se nedá nazvat ani slabým humorem jenom na něj by nebylo fér, všichni zúčastnění měli radši natočit reklamu na tuxeda než film s jedním v hl. roli. Fraška to ale není, to by ještě bylo dobré, tohle je spíš dno filmové trapnosti a nebýt Zdeňka Trošky a jeho komedií tak to zařadím mezi odpady, takhle jedna hvězda a teď musím rychle začít hledat způsob jak tu hodinu a půl života vrátit zpět. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Donútiť Jackieho hrať vo filme chlapíka, ktorý je do bojových umení úplný blbec, je ako učiť divokú šelmu pri chytaní koristi predstierať, že žila celý život v zajatí. Tento typ humoru teda naozaj nevyšiel a ani Jackie toho nemohol veľa predviesť, čo je škoda, keďže biolo-akčné hodiny mu už neúprosne tikajú. Miestami som mal pocit, akoby Jackie mal všetkého dosť a akoby sa chcel sa z toho sprostého obleku vyzliecť a chcel nakopať všetkých tvorcov niekam. Cirkusové čísla patria totiž do cirkusu a nie pred kameru, kde som čakal ďalšiu príjemnú oddychovku. Namiesto toho je vo filme vidieť len kŕčovitú akciu, priemerné hlášky a zmätený scenár toho tiež veľa nezachraňoval. 50%. ()

Reklama

Džejkop 

všetky recenzie používateľa

Vidíte a já nemám smoking (oblek) rád, vždycky když se do toho navleču (což je párkrát do roka), necítím se kdo ví jak skvěle. Ovšem uznávám, že existují jisté společenské akce, na které se takový druh obleku hodí. Smoking figurující v tomto filmu platí za paradox. Je to žřejmě jediný mně známý společenský oděv, ve kterém bych si dokázal představit i spánek. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nie je to tak dávno, čo som si s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou pozrel film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones  a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi povedala, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré natočil v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. Na jej múdre slová som si spomenul aj teraz, keď som si pozrel americký snímok "Tuxedo". Štyridsať osem ročný Jackie Chan tu zo seba robí doslova šikmookého blbečka, cvičenú opičku. Americké doláre z neho urobili starú, trápnu, poľutovania hodnú karikatúru samého seba. ** ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Jackie špulí zadek na všechny kolem, no peklo. Tohle si Jackie určitě mohl odpustit. Na J.L. Hewitt je skvostný pohled a několikrát krásně dokáže hlasem imitovat, hlavně tedy tu hloupoučkou blondýnku. Akční scény jsou možná nejslabší co jsem měl možnost u Chana vidět. Tentokráte se nedostavily žádně moc nápady. Snímek vyložěně nenas**e, ale určitě nenadchne. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama