Reklama

Reklama

Vtáci sťahováci

  • Česko Ptáci stěhováci (viac)
Trailer 4

Pokiaľ nevystrčíte päty z domu, nič sa vám nestane. To je v skratke životná filozofia kačacieho otca Mallarda, ktorý svoju manželku Pam a ich dve deti neustále presviedča o prednostiach ich domáceho rybníka, za ktorým sa nachádza len divočina a nebezpečenstvo. Pam je však unavená z jednotvárneho života a želá si, aby jej dospievajúci syn Dax a dcéra Gwen zažili, to po čom ona sama túži. Pozrieť sa do sveta a zažiť neobyčajné putovanie po nádherných miestach. Po tom, čo na ich rybníku pristane sťahovavá kačacia rodinka s napínavým príbehom o ďalekých miestach, padne rozhodnutie. Napriek otcovým protestom sa celá rodina vydá z idylického amerického vidieka na exotickú Jamajku! Znie to skvelo, pokiaľ by však hneď na začiatku cesty neurobili kačací hrdinovia zásadnú chybu. Vybrali sa opačným smerom. A tak ich krídla zanesú do džungle mesta, ktoré nikdy nespí, New Yorku. Tu ich samozrejme čakajú dobrodružstvá na každom kroku, vrátane tých, ktoré by si najradšej odopreli (napríklad nedobrovoľná návšteva kuchyne reštaurácie, kde je vyhláseným jedlom kačica na pomarančoch). Keď ste zohratá rodina, ktorá za každých okolností ťahá za jeden povraz, máte šancu zvládnuť nástrahy najväčšieho mesta. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 4

Recenzie (64)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom čase konečne animák, ktorý ma bavil. Bavilo ma to svojím príbehom, svojou animaciou, postavami, či vtipom. Korunku vtákom sťahovákom nasádza John Powell (Ako vycvičiť draka, Doba Ľadová 4, Kung-Fu Panda) a jeho skvelá hudba, animáky mu skratka sedia. Obľúbený soundtrack: Migration End Titles. 80% - 4* ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som to, ale toto mi náramne sadlo. Možno aj preto, že náturou som podobný opatrný pecivál ako tatko káčer, priateľka má cestovateľskú povahu ako mamka kačka a tento animák bol teda pre mňa priam výchovný :-) Príbeh je síce šablónovitý, ale postavený na dobrom základe, ktorý umožňuje časté striedanie lokácii a situácii, takže nuda rozhodne nehrozí. Nemuselo to byť však tak prehnané (hlavne čo sa týka zlého kuchára) a tiež sa mohlo viac myslieť aj na dospelých. Nie je to síce nič prevratné a originálne (či už technickým spracovaním, vizuálnymi nápadmi alebo gagmi), ale rámci cieľovky je to aj tak jasná trefa do čierneho - milý, vtipný filmík so sympatickými postavami, ktorému nič nechýba. 8-/10 ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Slabý a krátký animák, který nebude moct v žádném případě konkurovat v oblíbenosti Mimoňům, se kterými studio kdysi trefilo jackpot. Přišlo mě, že se studio za každou cenu potřebovalo natočit i něco jiného než Padouchovský film, s Ptáky to ale neklaplo. Postavy nejsou ničím zajímavé a kačeny se nebudou ani dobře prodávat. Navíc nedávno vznikl dost podobný Slepičí úlet 2. 50% ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Ptáci stěhováci ve své podstatě nevypráví nijak originální příběh - v centru jsou témata jako důležitost rodiny a poučné putování - a sází na veskrze prototypické postavy. Přesto jsem si projekci snímku fakt užil - a to hlavně díky humoru, který měl potenciál oslovit mladší i starší publikum. Vedle ústřední linie s kachní rodinkou mě oslovilo zakomponování menších epizodek v podobě setkání s jinými členy ptačí říše - při scénce s gerontosauřími volavkami jsem se královsky bavil. Postava hlavního záporáka byla, ehm, zvláštní, ale rozhodně jsem ocenil, že nemluvila. Nenápadné, milé a humorné překvapení! ()

Marius_ss 

všetky recenzie používateľa

Nič výnimočne, či originálne, ale zato vcelku vydarené animované dobrodružstvo pre celú rodinu, ktoré miestami aj pobaví. Bez politiky, či iných otravných výplní, ktorými nás zásobuje jedna nemenovaná hollywoodska spoločnosť. Príbeh - 3,5/5. Postavy - 3,75/5. Zábava - 3,5/5. Hudba - 2,5/5. Vizuálne efekty - 3,5/5. Atmosféra - 3/5. Celkovo -  3,5/5 ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama