Reklama

Reklama

Mothers' Instinct

  • Kanada Mothers' Instinct (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Alice (Jessica Chastain) a Celine (Anne Hathaway) žijí tradičním způsobem života, mají úspěšné manžele a stejně staré syny. Dokonalá životní harmonie je náhle narušena po tragické nehodě. Vina, podezírání a paranoia společně narušují jejich sourozenecké pouto. (TommyZR)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hystéria a ženské motivácie sa v rámci materinského inštinktu vždy ešte viac prehlbujú a vyhrocujú. A tak dráma sa mení na thriller, žiaľ tá druhá vložka nastane len na pár minút. V knižnom podaní belgickej autorky si viem predstaviť, že to bolo podané lepšie a vnímavejšie než v rukách mužského režiséra, ale posolstvo bolo odovzdané. Anne Hathaway a Jessica Chastain je vynikajúca dvojka, presne v podaní, v ktorých nemôžu sklamať. Možno sklame prehnaný koniec, ktorý mne nevadil, ale aj tak ostane vnútorná myšlienka, že deti na balkón radšej púšťať netreba. ()

Plaque 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že veľmi dobré. Išlo si to celý čas svoje tempo a aj keď bol záver tak trochu predvidateľný, vôbec mi to nevadilo a užil som si to naplno. Anička sa predviedla ako fantastická mrcha a má za tento výkon moju poklonu. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčalo sa od 25. mája 2022 v Union County, New Jersey celkovo 24 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama