Reklama

Reklama

Smolu nosíš ty, láska

  • Česko To ty nosíš smůlu, lásko
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavná postava päťdesiatnička Monika, má pocit, že v živote dosiahla všetky, pre spoločnosť dôležité méty. Dieťa už má odrastené a ako workoholičke sa jej kariérne veľmi darí. S manželom má však stále spoločného menej a menej a v myšlienkach sa čoraz častejšie vracia do mladosti, kedy sa nebála vybočiť zo zabehnutých koľají a vedela oceniť krásu okamihu.  Monika sa rozhodne objaviť svoje dobrodružné ja a prihlási sa na kurz lezenia, ktorý organizuje Igor. Igor je absolútnym protikladom Moniky – spontánny, až chaotický blázon, celoživotný dobrodruh bez sebareflexie a zmyslu pre zodpovednosť, ktorý sa zmieta v problémoch, za ktoré môže jeho ľahkovážny životný štýl. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (25)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film natočený asi len z dvoch dôvodov. Aby si Spišák splnil sen robiť režiséra, lebo úlohy fetiek sa mu už obohrali. No a potom to bude asi zhluk náhod, kedy sa pár hercov vybralo na dovolenku do Chorvátska a drb nápad, natočíme tu akože film, predáme ho a blbci na to pôjdu do kina! Takže smolu mal nakoniec len ten, čo za toto zaplatil. Nevtipný vysušený exkrement a to teraz nehovorím o Ivanovi Franěkovi. ()

Ondrew 

všetky recenzie používateľa

Uz pri pohlade na zaner mi bolo viac-menej jasne, ze v nasich zemepisnych sirkach pojde o dalsiu tuctovu zanrovku. A nemylil som sa... Okrem par dronovych zaberov nie je vobec o co stat. Ak by som pocas sledovania nerobil min. 5 inych veci, unudil by som sa xmrti po prvej polhodine. Vidiet a zabudnut alebo radsej nevidiet a tych 98 minut zivota investovat do zmysluplnejsej zabavy. To je to jedine, co mozem odporucit. 15%. ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Režijní prvotina Samuela Spišáka o špičkové právničce, která si zaplatí zážitkový horolezecký zájezd do Chorvatska s dobrodruhem - zoufalcem možná měla nějaký potenciál, ale tam krom pěkných záběrů Chrovatska nefungovalo vůbec nic. Nemastné, neslané bez vtipu bez energie. Čobejová a Franěk fajn, ale proč by měli být spolu a já tomu měl jako divák fandit jsem nepochopil. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Odlehcena screwbal komedie s jinym socialnim zazemim milostne dvojice, stretnuti s maskulinitou a konfrontace pohlavi. K tomu tema dosud potlacovane potreby hlavni hrdinky. Plusem jsou pohlednicove lokality pomijiva krasa okamziku. Druhy mladsi par umoznuje hlavni dvojici vzpominat na sve mladi a je videt, jak se stale vice sblizuji.  Film se  mi zda vydarenejsi nez ceske romanticke komedie. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Vcelku slušne nudná letná záležitosť, ktorá nemá veľmi čím nadchnúť a nemá čo výrazne ponúknuť. Ani sa veľmi nezasmejete, ani sa veľmi neopanujete tou správnou letnou atmosférou, dokonca sa tu ani len neobjaví nejaká zapamätateľná scéna a podľa mňa to má značne deravý a nezaujímavý scenár. Proste ťažko podpriemerný snímok. 30 % ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama