Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová (Cameron Diaz) a jej najvernejšia priateľka Courtney Rockcliffeová (Christina Applegate) vyznávajú pravidlo neviazaného života: muži sú tu na to, aby sa s nimi pobavili! To najhoršie, čo ich môže stretnúť, je citovo sa na nich naviazať... Jedného dňa sa Christina nečakane zoznámi na diskotéke s príťažlivým Petrom Donahueom (Thomas Jane). Vzájomné sympatie sa však skončia v závere večera a zdá sa, že Peter s Christinou sa už nikdy nestretnú... Keďže ale sebavedomé dievča nemôže dostať blonďavého chlapíka z hlavy, Courtney vymyslí bláznivú cestu na svadbu Petrovho brata. To už je celkom dobrý dôvod na stretnutie. Ale výlet sa stane jednou veľkou pohromou, ktorá vyvrcholí vo chvíli, keď zistia, kto sa vlastne žení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (265)

lmc 

všetky recenzie používateľa

Bohužel, toto je jeden z těch "slabých" snímků. Pokud se filmaři snažili o nějaký humor, potom jsem ho nepochopil. Hlavní protagonistky jsou nudné, protagonisti naprosto necharismatičtí. Film hýří trapnými scénami které by mohli zaujmout ledatak ženské pubertální publikum. Škoda za další ztracený čas... ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

Reklama

Sagara 

všetky recenzie používateľa

Subjektivne: Mam tu jediny pathviezdickove hodnotenie. Bohuzial, aj ked termin Guiltypleasure povazujem za velmi alibisticky termin, pri tomto filme je to uplne tak. Ano tato komedia ma vzdy spolahlivo rozosmeje.. a videl som ju asi najviac krat... Raz dokonca desatkrat behom jedneho mesiacia a neprejedla sa mi. Je to tak... bohuzial. Objektivne: fakt je to blbost... ale celkom zabavna blbost ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je neuveriteľné, ako sa niektoré ženy dokážu ponížiť. A ešte si o sebe myslia, že sú slávne herečky vďaka týmto rolám, kde sa zostudia na večné veky. U takej Cameron sa to dá ešte chápať - zhltla tretinu rozpočtu a 17 melka pristálo na účte. Ale ten zvyšok, to nemá ani trocha sebaúcty? Pritom scenáristická handra Nancy M. Pimental povedala, že to je film zo života, že ona také s kamoškou bežne zažívala, preto si tu priam životopisne strihla rolu hnusne blivajúcej retardky, proste CV s ktorým sa chceš pochváliť. Kristína z jablkovej brány si tu tiež dala zopár nesmrteľných fórov, ako nechávam sa v aute kamoškou vylízať, no a orálny zásek Selmy Blair s vajcami v ústach sa určite raz ocitne na zozname najpamätnejších kinematografických scén za 150 rokov. Výhodou filmu je len fakt, že nie je dlhý a keď vynecháte trápne niekoľko minút trvajúce potitulkové scény a keď čírou náhodou zavadíte o gombík a rýchlosť prehrávania zvýšite na 1,25, ono sa to dá za hodinu zvládnuť. ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (16)

  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama