Reklama

Reklama

Podarí sa mu dokázať, že je legitímnym dedičom nadnárodnej firmy a dokáže chytiť vraha svojho nevlastného otca?  Neria Wincha, šéfa a hlavného akcionára nadnárodnej spoločnosti W, nájdu zavraždeného – utopeného. Jeho smrť vzbudí celý rad otáznikov, pretože Winch zomrel bez dedičov a tak nie je jasné, ako to bude s rozrastajúcim sa konglomerátom, kto ho zdedí. Winch však ukrýval jedno veľké tajomstvo – pred takmer tridsiatimi rokmi adoptoval v bosnianskom sirotinci chlapčeka menom Largo. Ten sa však momentálne nachádza v brazílskej väznici, pretože padol do pasce a obvinili ho z pašovania drog. Bola smrť jeho nevlastného otca a jeho uväznenie iba súhrou okolností, alebo ide o sprisahanie, ktoré ho má odstaviť od jeho dedičstva? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (119)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Zírám. Nečekal jsem nic extra, ale dostal jsem solidní dobrodružný thriller(ek) s několika povedenými akčními scénami, svižnou atmosférou, hezky barevnou kamerou, Desplatovou našlapanou hudbou, sympatickým hlavním hrdinou a navíc s Karlem Rodenem. Za pozornost stojí příběh, který sice není nijak komplikovaný ani překvapivý, ale je zručně podaný a i přes velké množství flashbacků velmi přehledně vyprávěný. Zabodoval také tím, že v něm nejde o záchranu světa nebo něco podobně heroistického, ale o "obyčejné" prachy. Čtyři čisté. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Komiksový thriller tentokrát přetvořený do celovečerního filmu. Scénář je o proti televiznímu seriálu propracovanější a více logičtější, takže nevyznívá neadekvátně. Akční scény mají určitou adrenalinovou přitažlivost, což přidává na efektivnosti. Ale jo, slušný akční zážitek může být zaručen, ale asi ne pro znalce daného komiksu. Ale to už u takových počinů občas bývá. Je to hlavně otázka děje a atmosféry. Dá se ale s poklidem říct, že se Tomer Sisley své role chopil adekvátně dle svých možností, stejně jako Karel Roden, u kterého je pro nás škoda malého prostoru. Ale i tak jeho přítomnost potěší. Francouzský styl je znát, čímž se krapet odlišuje od hollywoodské produkce. Takže snímek díru do světa moc neudělá, ale za zváženou stojí. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Largo Winch je solidní akční komiks, na kterém se mi líbí jedna jeho specialita. Každý příběh je rozdělen na dvě části, a první svazek vždy končí v bezvýchodné situaci. Na těch 48 stranách je vždy dostatek akce, krásných žen, ovšem filmu se toto nějak nedostává. Převádí první dva svazky série, jenže to dělá mechanicky, bez přidané hodnoty. Zbytečná adaptace. ()

Puol 

všetky recenzie používateľa

Van Hammeho komiks som nečítal. V každom prípade sa k nemu francúzi postavili s úctou a nakrútili slušný biják odohrávajúci sa v krásnom prostredí so sympatickým hereckým obsadením a uchádzajúcou akciou. Typovo obsadený Karel Roden je už len čerešničkou na torte. K záporom , niektoré postavy mi prišli trošku nedopísané a chýbala nejaká guletrhajúca scéna, ktorú by si človej zapamätal dlhšie. Rád si pozriem i plánované pokračovanie. Hádam dovtedy prečítam i zopár komiksových bookov o Largovi Winchovi. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (11)

  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Film je založený hlavne na prvých dvoch dieloch rovnomennej komiksovej série. (m.a.t.o.)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)

Reklama

Reklama