Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 2

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (282)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Nooo... budem sa snažiť slušne... skazená americká spoločnosť, v ktorej sa ako vždy nájde jeden vojnový hrdina, ktorý ako inak dosahuje zručnosti Mac Gyver-a, je ďaleko nad vecou no a samozrejme všetko dotiahne do dobrého konca. Ako inak celé to stojí na ubohej myšlienke, bez vážnejších zvratov... prevedenie o nič lepšie. 3-4/10 ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

Reklama

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Opancierované, nepriestrelné a ťažkotonážne béčko s logickými defektami a nevyužitým hereckým ansámblom. Na nejakú hlbokú psychológiu sa to síce tiež určite nehrá, keď zo spočiatku kámošov "securitakov" sa lusknutím prsta stávajú vymätení psychopati, čo ako dostihové kone s klapkami na očiach vidia pred sebou len peniaze, ale kto by to riešil. Hlavné je, že sa stále niečo deje. A akciu, k tej sa Antal s kamerou určite postaviť vie, čo predvedie minimálne v záverečnej akčnej "real-time" polhodinke... ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv je maďarský režisér Nimród Antal slušný řemeslník, (Predátoři, Motel smrti, Revizoři) v tomto případě mu jeho "za málo peněz, hodně muziky" příliš nevyšlo. Nudné akční béčko o posádce obrněného transportu, která se rozhodne, že náklaďák plný peněz, tentokrát nedoveze na místo určení. Ale jak už to tak bývá, ne každý s tím souhlasí a tím se pro celou skupinu stává nepohodlným. I přes řadu známých tváří, se žádný zázrak nekoná a ve filmu není jediná pořádná akční scéna. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Príjemný komorný krimi akčňák. Obsadenie je viac než seriózne a tým pádom je to aj dobre zahrané. Ten sociálny podtón i uveriteľnosť trochu škrípali, ale inak fajn film o lúpeži. Väčšina filmu sa odohráva v reálnom čase, takže film slušne ubieha. Nimrod si naďalej drží povesť nekonfliktného režiséra... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama