Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komédia o mladých ľudoch, žijúcich na najväčšom bratislavskom sídlisku, ktorí hľadajú kúsok svojho šťastia. Nerozluční kamaráti Peter a Mišo sa spolu potĺkajú, snažia sa zistiť, ako zapôsobiť na baby a odovzdávajú si "životné múdrosti". Petrovi sa páči Michalova mladšia sestra Veronika. Tá má však oči pre iného... Zhodou okolností sa im do života pripletie okradnutý maďarský turista Zoltán. Snažia sa mu pomôcť, ako vedia. Situácia sa však skomplikuje a v ich životoch sa udeje niekoľko nečakaných zvratov... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (86)

Krosmen 

všetky recenzie používateľa

Proč tak malá hodnocení? Lidi to byla komedie natočená s minimálním rozpočtem! A upřímně jsem se bavil výborně. Možná proto, že spousta postav mi připomněla lidi z mého okolí. Mám na mysli hlavně postavu Petera. A velmi groteskně působí i ostatní hip(hap)hopeři. Budete-li mít možnost se na tenhle kousek podívat, určitě neváhejte a berte to s humorem. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad študentská amatérska práca, no na prekvapenie a porovnanie s ostatnými súčasnými slovenskými gýčmi, ktoré dokonca pchajú aj do kín, vcelku pozerateľná komédia. Ono to v podstate nemá ani hlavu ani pätu, len nejaké tie kamarátske romániky a prihlúple skeče z Petržalky s nehercami z ulice, na ktorých sa dá občas aj fajn zasmiať. Bohužial sa to celé rozvinie len v tupú zmes dialógov bez pointy s množstvom zbytočných vulgarizmov, no treba uznať že v národnom archíve máme aj omnoho horšie kusy. ()

Reklama

Greenpeacak 

všetky recenzie používateľa

Navrhujem film nominovať na Oskara v týchto kategóriách: Najlepší strih, najlepší scenár a najlepší výkon vedľajšej postavy....ale nie, vážne. Keď týpek Žoltán drží pohár so slivovicou a pivom, v jednom zábere je plný, v ďalšom, ani nie po dvoch sekundách, je už pohár prázdny, a potom je pohár poloprázdny...ale zato ten efekt so zdvihnutým dredom bol super!!! ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Je z toho až príliš cítiť amatérsky rukopis, tvorcovia sa ešte musia veľa učiť. Taktiež výkony hlavných postáv neboli nijak zvlášť oslnivé, kontrast medzi ich výkonmi a výkonmi ostrieľanejších slovenských hercov je viditeľný, čo sa však dá pochopiť. Oceňujem v prvom rade snahu natočiť film pre mládež, i keď podľa môjho názoru to nie je skutočne nič extra, povedal by som dokonca že silný podpriemer. Tadeto cesta asi nevedie, takýto projekt sa s úspechom jednoducho v takomto prevedení nestretne. 15% ()

kvocoDH 

všetky recenzie používateľa

Je tento film v mnohých veciach amatérsky? Áno. Herecké výkony sú povedzme že "rozpačité", divadelné. Je skutočne mnoho vecí, ktoré vytknúť Veľkému rešpektu, ale môžem povedať že by som bol rád keby sa znovuzrodzujúci sa slovenský film formoval radšej takýmito pokusmi, ako snahou točiť "veľkofilmy", ktoré sú v mnohých ohľadoch ešte trapnejšie. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Film stál €10 000, z toho 11% prispela Vysoká škola múzických umení v Bratislave. (toi-toi)
  • Všetci herci vo filme pracovali bez nároku na honorár. (toi-toi)
  • Prípravné práce trvali režisérovi Viktorovi Csudaiovi dva roky. Samotné natáčanie potom trvalo iba 20 dní. (toi-toi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené