Reklama

Reklama

Kúzelná opatrovateľka 2

  • Slovensko Kúzelná opatrovateľka a veľký tresk (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Opatrovateľka Nanny McPhee (Emma Thompson) prichádza na pomoc mladej matke (Maggie Gyllenhaal), ktorá sa nachádza v problémoch a pokúša sa sama starať o rodinnú farmu, pokiaľ jej manžel bojuje vo vojne. Nanny sa musí postarať o jej deti a rozmaznaných príbuzných a naučiť ich svojich päť nových lekcií. Ale k tomu všetkému bude potrebovať opäť nejaké kúzla. (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (164)

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Zápletka byla samozřejmě podobná, ale "jednička" byla prostě lepší. O dost lepší. Zde bych vyzdvihl hudbu, která byla jak z Harryho Pottera a krásný, jímavý závěr. Jinak to bylo neustálé vřeštění nesympatických dětí. Hlavně tedy v úvodu těch dvou rozmazlených městských fracků. Ale pro děti je to dobré a dívatelné. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa kvalitatívne na tej istej úrovni čo jednotka. Zmena prostredia a času je v postate to jediné, čo sa zmenilo, všetko to sú len kozmetické úpravy. Celkovo je to vďaka umiestneniu na vidiek menej gýčovité, čo ale neznamená, že aj menej infantilné a viac zábavné. Stále ide aj v rámci tvorby pre deti o šedý priemer a keďže sa ten istý vzorec nedá opakovať donekonečna, tak sme sa nedočkali ani tretieho dielu. Maggie je ako mamina veľmi milá. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všetky recenzie používateľa

Velice slabé pokračování skvělé jedničky. Všechen šmrnc a jedinečnost je pryč. Otravná banda dětí, které vlastně nemají žádný problém a maminka je ve finanční krizi. Jak ojedinělé. Veliká škoda, co se týče obsazení. Takhle skvělí ansámbl britské legie se dlouho nesejde. Triky mi přišly podstatně horší než v originále. O krkajícím havranovi a aqua-balerínách prasatech ani nemluvě. Ale pořád to má z filmařského hlediska nějakou kvalitu. Kamera je ok, hudba skvělá a scénář je (částečně) poučný a zábavný. Děti to možná zabaví, ale rodiče budou mlátit hlavou o stůl ;-) ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola fantas magorická trápnosť.Jednotka nebola dokonalá ale táto časť to riadne prestrelila.Vidieť,že aj herci sa vôbec nesnažia a okrem trápnych výrazov sa na viac nezmohli.A celkové herecké prejavy boli mizerné.Príbeh,spracovanie sú jednoznačne horšie od jednotky a kúzlo originality z jednotky tu už vyznie celkom naprázdno.Ale par zábavných momentov tu aj tak bolo,hlavne tie dve mäsiarky boli zábavné. ()

iamek 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl Kouzelné chůvy mě bavil sice trošku méně než díl první, ale i tak si přeju pokračování. Dvojka je herecky míň pestrá než skvělá jednička, ale i v pokračování uvidíme spoustu hereckých hvězd jako Emma Thompson nebo Maggie Gyllenhaal a tím pádem je zaručená kvalita hereckých výkonů. Na nervy mi nejvíce lezl krkajicí pták kterého si tvůrci mohli odpustit. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (5)

  • Herecká trojice Emma Thompson, Rhys Ifans a Maggie Smith si spolu už zahráli v některých snímcích filmové série Harry Potter. (martinac)
  • Upevněné létající prase na komínu londýnské elektrárny Battersea, kterou hrdinové filmu míjejí na cestě do Londýna, je odkazem na album „Animals“ od kapely Pink Floyd, která má tento motiv přímo na obalu desky. (frashmaker)

Reklama

Reklama