Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Projekt celkom dobrý - ale to je asi jediné, čo je na celej tejto show pozitívne. Možno by stačilo len nájsť normálnejšie obsadenie, lebo mám pocit, že podmienka pre prijatie do Farmy je IQ pod hranicou 70. Vždy keď to náhodou prepnem tak si pomyslím, že prežiť tých pár týždňov na Farme odrezanej od sveta nemôže byť až tak ťažké v porovnaní s tým, že tam musí človek vydržať v takej spoločnosti ľudí aká tam je... ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Produkčne to má svoju úroveň.....kamera, strih, hudba, prostredie......filmársky je to na slovenské pomery slušne zvládnutá reality šou....obsahovo by sa už dalo polemizovať ale na zabitie času to nie je najhoršia voľba. Okrem toho Kvetka je sympatická moderátorka takže ja som relatívne spokojný a teším sa na každú ďalšiu sériu. ()

Reklama

TKKMR odpad!

všetky recenzie používateľa

Účastníkom tejto televíznej frašky bol dopriaty absurdný mediálny priestor, keď najmä na niektorých bulvárnych internetových portáloch bolo ich "dramatické počínanie a osudy" pretriasané každý deň a z nezaujímavých ľudských trosiek, nachádzajúcich sa na hranici mentálne subnormy sa tak na chvíľu stali ostro sledované "celebrity". Z vlastnej skúsenosti však viem, že táto úbohá vtákovina si na Slovensku našla svojich fanúšikov (a nie málo) a neraz som bol či už v práci alebo na verejnosti svedkom, ako ľudia s oduševnením pretriasajú udalosti z farmy. Kladiem si otázku, čo išlo ku dnu skôr: kvalita vysielacieho programu TV alebo intelekt, dobrý vkus, náročnosť a súdnosť divákov? Keďže ako je známe, ponuka sa riadi dopytom, tak asi to druhé.. ()

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Sociálny experiment so šialeným castingom. Poznáte ten vtip? Fitneska, čo chodí na plastiky ako na klavír, dedinský ľaľo, neúspešná atlétka, kaviarenský povaľač, striptér, kuchynská puťka, mudrlant, nadržaná influencerka a lampasák sa stretnú na farme. Nie, nemá to pointu. Pointa je samotný vtip, ehm, experiment. Toto musela vymyslieť partička študentov sociológie a psychiatrie niekde na chate v rumunských horách nad fľašou 80 percentného absintu. Alebo toluénu. 12. séria ***, 13. séria ****, 14. séria **. ()

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Tie uputávky na túto reality show boli asi najslabšie uputávky na reality show aké som kedy videl. A samotná show? Tak hlboko sa nedá klesnúť. To fakt niekoho baví sa pozerať na bandu tupcov, ako medzi sebou riešia osobné veci? Ale hej, o toto produkcii vždy ide. Hnus. ---- EDIT (12.2017): po niekoľkých rokoch musím zvýšiť hodnotenie z "odpad!" na 2*, už len z toho dôvodu, že vďaka tejto reality show, sa rôzne socky naučili poriadku a zodpovednosti. ---- EDIT (09.2020): tak vraciam hodnotenie "odpad!". Ten pôvodný formát, kde si dobytok musel vytvoriť miesto na prežitie bol relatívne fajn, teraz to však degradovalo na nejakého "big brothera", tento štýl ma nezaujíma a príde mi dosť odveci. Ale ak sa možno niekomu páči ako sa rôzne (a)sociálne a (a)sexuálne indivíduá navzájom požierajú, tak prečo nie? ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Farma sa nachádza v malebnom prostredí Kopaníc, v jednej z osád v okolí obce Prietrž (neďaleko Senice). (Greenpeacak)
  • Pravidlá hry:
    1. V prvom týždni si spoločným hlasovaním zvolia súťažiaci farmára týždňa, ktorý riadi tím a rozdeľuje úlohy na farme tak, aby bolo o všetko postarané. Ostatné týždne farmára týždňa písomne nominuje vypadnutý účastník.
    2. Na farmu začiatkom týždňa prichádza aj hospodár, ktorý zadáva farmárom úlohu týždňa - napr. stavbu plotu, ktorú koncom týždňa skontroluje.
    3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.
    4. Všetci účastníci farmy hlasujú, ktorý z dvoch sluhov ide do duelu.
    5. Prvý duelant si vyberá svojho protivníka (okrem farmára týždňa, ktorý má imunitu), druhý duelant bez vedomia prvého vyberá úlohu do duelu (IQ, výdrž, sila).
    6. Následne idú do izolácie a neskôr do súboja, ktorý je zameraný buď na:
    • inteligenciu – napr. kvíz
    • výdrž – napr. rezanie dreva
    • silu – napr. preťahovanie lanom.

    Počas pobytu na samotke študujú „farmársky almanach“, kde sú rady a správne odpovede pre všetky duelové kategórie.
    Duel sa koná za prítomnosti ostatných súťažiacich. Ten, kto v dueli prehrá, odchádza domov a písomne určí nového farmára týždňa. (FL-cool-J)
  • Neďaleko farmy je jazierko, v ktorom majú súťažiaci možnosť chytať ryby. Pôvodne bolo bez rýb, avšak len kvôli tejto reality šou sa producenti rozhodli do jazierka zopár rýb vypustiť. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama